Katja Schuurman deelt zoete foto van haar twee dochters samen

Katja Schuurman

Grote zus Sammie is hartstikke blij met haar zusje Coco Loulou

Een aantal dagen geleden trakteerde Katja Schuurman ons al op een reeks prachtige foto’s van haarzelf met pasgeboren dochtertje Coco Loulou. Gisteren deed ze dat fijntjes over. Opnieuw deelt Katja een reeks prachtige foto’s van het gezinsgeluk.

Gelukkig

Ze is nog zo klein, maar Coco Loulou lijkt al helemaal haar plek in het gezin gevonden te hebben. In de tuin genieten Katja, Sammie en Coco Loulou van het heerlijke weer. Katja is overduidelijk helemaal verliefd op de pasgeboren Coco Loulou en datzelfde lijkt te gelden voor Sammie, ook zij is helemaal weg van haar kleine zusje. “We zijn zó gelukkig!”, schrijft Katja in de caption.

Vaderschap

Ook van haar man Freek deelt Katja een prachtige foto met Coco Loulou. Dat het ouderschap moe maakt, lijkt Freek zeker te kunnen beamen. Hij en Coco Loulou knappen samen een uiltje en menig volger van Katja vindt dat Coco Loulou wel erg op haar vader lijkt. 

View this post on Instagram

We zijn zo? gelukkig! ???????? #cocooning #8 #infinity

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman) on

Lief en betoverend

Eerder deze week deelde Katja ook al een reeks foto’s van Coco Loulou. “Je papa en mama en grote zus zijn tot over hun oren verliefd op jou. Wat ben jij lief en betoverend en ontroerend en niet te doen zo schattig”, schreef Katja toen bij de foto’s.

View this post on Instagram

Gefeliciteerd allerliefste Coco Loulou! Je bent een hele week oud ? En je papa en mama en grote zus zijn tot over hun oren verliefd op jou. Wat ben jij lief en betoverend en ontroerend en niet te doen zo schattig. En je doet het allemaal zo goed; slapen, mama’s borsten leegdrinken, kirren, lachen, knuffelen. Zelfs als je huilt omdat je krampjes hebt of het gewoon even niet meer weet, lopen onze harten over; je bent een grote liefdesbom. Ik was vergeten dat ook deze babyfase zo’n groot feest is! Mede namens Freek, dank jullie wel voor al jullie enorm lieve felicitaties. En vooral: ?? Ineke Herbers en alle ongelooflijk liefdevolle en toegewijde zorgmedewerkers van OLVG Oost en het Anna Paviljoen, met speciale dank voor de zorgvuldige begeleiding vanuit de POP-poli: Ik voel me fantastisch en zelfs mijn kraamtranen waren tranen van geluk en dankbaarheid ? En als laatste: Dank je wel Dorien, onze kraamhulp vanuit Kraamzorg Waterland Oost, die ons de afgelopen week een groots cadeau heeft gegeven: een prachtige start van dit nieuwe hoofdstuk in ons leven. Dank je wel voor de rust, reinheid en regelmaat die je in een Volendamse handomdraai met toewijding en liefde in ons leven hebt gebracht. Wat een geluk! @olvgamsterdam @kraamzorg_waterlandoost

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman) on

Lees ook: Katja Schuurman deelt reeks prachtige foto’s van dochtertje Coco Loulou

Bron: Instagram Katja Schuurman | Beeld: BrunoPress