Katja Schuurman gooit haar carrière over een andere boeg

Actrice en presentatrice Katja Schuurman maakt een beslissing voor haar carrière

De wulpse Katja Schuurman begon vorig jaar als presentatrice bij het KRO-NCRV-programma Memories, nadat Anita Witzier dit twintig jaar succesvol heeft gepresenteerd. Eerder maakte Katja al programma’s voor BNN, maar nu heeft ze besloten om het over een andere boeg te gooien.

Een nieuw begin.

Overstap

De afgelopen jaren heeft Katja programma’s gemaakt voor KRO-NCRV, waaronder Memories. Nu is ‘het tijd voor de volgende stap’, laat de actrice weten. Ze heeft namelijk een meerjarig contract getekend bij RTL. Ze zal bij de commerciële omroep programma’s presenteren en ontwikkelen, maar ook weer acteren, zoals ze ooit begonnen is. Het contract gaat per 1 september dit jaar in.

Veelzijdig

RTL laat weten dat ze erg blij zijn dat Katja Schuurman voor ze komt werken. RTL-topman Sven Sauvé vertelt dat ze ‘Katja met open armen verwelkomen’. Hij zegt: “Ik ben blij dat ze de RTL-familie komt verrijken met haar ondernemerschap, nieuwsgierigheid en kracht om mensen met elkaar te verbinden.” Welke programma’s Katja gaat presenteren is nog niet duidelijk. Wellicht gaat ze nieuwe programma’s ontwikkelen voor de zender.

Publieke omroep

Wat er met de programma’s van KRO-NCRV gaat gebeuren is ook nog niet bekend. Een woordvoerster laat weten dat het nog niet bekend is wie de programma’s in de toekomst zal presenteren: “We zijn daar nog niet uit, maar zeker is dat Katja ze niet zal blijven doen.”

Wat voor programma’s Katja zal maken, dat zullen we na de zomer zien. Voorlopig viert Katja vakantie en geniet ze volop in Florence.

Zon + espresso doppio + Florence = GELUK! #katjawashier #travel @tuinederland @timetomomo_com

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Lees ook: Wat een fantastische zet van Viola Holt! Daar mag ze trots op zijn

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Videostill Esquire