Hoogzwangere Katja Schuurman deelt stralende familiefoto

“Drie meisjes op één foto”

Zusjes Katja en Birgit Schuurman genoten dit weekend met volle teugen van het zomerse weer. De familie Schuurman ging eropuit en zocht verkoeling aan het water. De zussen genoten van hun quality time en dat moest uiteraard even op de kiek worden gezet.

Happy family

Katja maakte in februari het heugelijke nieuws bekend dat zij en Freek van Noortwijk een kindje verwachten. Hoewel Katja pas eind augustus is uitgerekend, lijkt het erop alsof ze bijna kan bevallen. De 45-jarige presentatrice deelde afgelopen weekend een prachtige foto met haar zus, waarop haar groeiende buik goed te zien is. Op het kiekje is te zien dat Birgit en Katja elkaar een dikke knuffel geven. “Mijn zussie, mijn baby, en ik”, schrijft Katja in de caption.

Drie meisjes

Birgit is ook dolblij met de prachtige foto en plaatst ‘m ook op Instagram. “Drie meisjes op één foto”, schrijft de nu al trotse tante. Katja en Birgit krijgen allebei veel lieve reacties op de familiefoto. “Jullie zijn prachtig”, schrijft Soundos El Ahmadi. “Zo bijzonder. Prachtig ben je”, plaatst Nicolette van Dam.

View this post on Instagram

Mijn zussie, mijn baby, en ik.. ???

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman) on

Kindje

Katja en Freek staken hun kinderwens niet onder stoelen of banken. Zo vertelde Katja in het programma Gert Late Night dat ze er alles voor over had om een kindje te krijgen. De presentatrice lichtte toe dat ze was gestopt met de medicatie tegen haar bipolaire stoornis. “Ik wil graag zwanger worden, maar die medicijnen mag je niet combineren met zwangerschap, dus ik moest stoppen.” Het was Katja’s grootste wens om binnen een jaar zwanger te worden. Een wens die in vervulling kwam.

Lees ook: YouTube-ster Nikkie de Jager vereerd met nieuwe titel

Bron: Instagram Katja Schuurman, Birgit Schuurman | Beeld: Hollandse Hoogte, Patrick Harderwijk