Katja Schuurman gaat deze maand een nieuwe uitdaging aan

Gisteren maakte Katja Schuurman het nieuws bekend op haar Instagrampagina

Acteren, presenteren en zingen: Katja Schuurman lijkt alles te kunnen. Echter was ze in een ding tot nu toe nog niet geslaagd: stoppen met roken. Maar de krullenbol is van plan om daar verandering in te maken. Ze gaat per direct stoppen met roken.

Sterker nog: de presentatrice is inmiddels al een aantal dagen gestopt met roken!

Gestopt

De maand oktober staat in het teken van stoppen met roken. Ook Katja Schuurman heeft laten weten dat ze meedoet aan Stoptober. De 43-jarige heeft zelfs laten weten de sigaretten meteen met rust te laten. Op Instagram vertelt ze dat ze inmiddels al een paar dagen gestopt is met roken. Al dacht Katja in eerste instantie haar laatste sigaret pas op 30 september te roken. “Dit is mijn laatste sigaret”, vertelde Katja gisteren op haar Instagram. “Althans, ik was van plan om hier nu officieel de laatste roken.”

‘Ik ben er klaar mee’

De laatste sigaret rookte de presentatrice al een paar dagen eerder. “Ik rook al twee dagen niet, want ik ben in San Sebastian, in het zonnetje. Ik eet gezonde visjes, af en toe een klein wijntje en ik dacht: ik ben er wel klaar mee.” Katja ziet het stoppen met roken erg zonnig in. “Ik heb het idee dat het me sowieso gaat lukken en dat het me niet eens zoveel moeite gaat kosten.”

Stoptober

Het doel van Stoptober is om ervoor te zorgen dat mensen stoppen met roken, al gaat het er tijdens deze uitdaging om dat vanaf 1 oktober 28 dagen lang niet wordt gerookt. Katja gaat de uitdaging aan en ze hoopt dat andere rokers met haar mee gaan doen. “Ik hoop dat het jullie ook niet al te veel moeite gaat kosten. Onwijs veel succes met Stoptober! We gaan het samen doen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#stoptober ???????

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Lees ook: Zó ziet de dochter van Katja Schuurman en Thijs Römer er nu uit

Dit bericht later lezen? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram Katja Schuurman, Stoptober | Beeld: Videostill Instagram Katja Schuurman