Katja Schuurman doet oproepje voor haar zieke moeder: ‘Stuur haar positieve, warme en mooie energie’

Het lijkt erop dat de moeder van Katja in het ziekenhuis ligt

Dat Katja Schuurman het goed kan vinden met haar moeder Sonja Bos is wel duidelijk. Ze was erbij toen Katja in het programma Say Yes to the Dress op zoek ging naar een trouwjurk – en gaf toen haar ongezouten mening – en het gezicht van Sonja komt regelmatig voorbij op de Instagrampagina van haar dochter Katja. Zo ook gisteren. In een Instagrampost vraagt de presentatrice aandacht voor haar moeder.

Inmiddels heeft Katja al honderden lieve reacties onder haar Instagrambericht gekregen.

Ziek

Het lijkt erop dat het even wat minder gaat met de moeder van Katja Schuurman. De presentatrice laat op Instagram weten dat haar moeder ‘een beetje ziek’ is. Wat er precies aan de hand is met Sonja laat ze niet weten, maar ze vraagt haar Instagramvolgers wel om al het goede voor haar moeder. “Er wordt goed voor haar gezorgd en het komt zéker goed, maar stuur haar alsjeblieft alle positieve, warme en mooie energie van de wereld. Ik hou van jou, fantastische mama.”

Goede kant op

Aan het oproepje van Katja wordt veel gehoor gegeven, door zowel fans als BN’ers. Onder andere Claudia de Breij en Chantal Janzen laten liefdevolle reacties achter in de vorm van emoji’s, waaronder hartjes. Ook Wim Schuurman, de vader van Katja, laat een warme reactie achter, inclusief update: “Het gaat de goede kant op, donderdag weer thuis!! Superblij en trots op mijn lieve vrouw!!”

Lees ook: Zó ziet de dochter van Katja Schuurman en Thijs Römer er nu uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Instagram Katja Schuurman | Beeld: Videostill Wendy Online