Katja Schuurman viert laatste zomerdag met baby Coco

katja coco

Katja deelt een lieve foto van haar dochtertje

Katja Schuurman deelt haar familiegeluk graag online. Ook deze week krijgen we weer een lief kiekje te zien van baby Coco. De trotse moeder geniet volop van de laatste zomerdag met dochterlief.

‘Relaxte moeder’

De eerste weken na de geboorte staan meestal in het teken van slapeloze nachten, eeuwig wasjes draaien en heel veel luiers verschonen. Aan Katja is echter niet te zien dat ze korte nachten draait, merkt een volger op: “Wat zie je er relaxed en goed uit en wat een snoepje.” “Wat straal je!” reageert een andere fan. Al komt dat natuurlijk niet alleen door de schattige Coco, maar ook door het heerlijke zomerweer waar de twee van genieten.

View this post on Instagram

??????

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman) on

Nergens anders over

Eerder deelde Katja al een gezellige foto samen met haar twee dochters. Alle drie dragen ze dezelfde armbandjes “opdat we nooit vergeten dat wij bij elkaar horen.” En niet alleen op haar kroost, ook op manlief Freek van Noortwijk is Katja ontzettend trots. “Zo mooi, niet alleen een klein meisje, maar ook een vader is net geboren…” schrijft ze bij een foto van vader en dochter. De brunette is zich ervan bewust dat ze op een roze wolk zit en het even nergens anders over heeft dan haar gezin: “Zeer waarschijnlijk kan ik het binnenkort ook weer over andere dingen hebben.”

Lees ook: Wauw! Katja Schuurman deelt foto van dochter Coco’s babykamer

Bron: Instagram Katja Schuurman | Beeld: Videostill YouTube