Wauw! Kees Tol geeft een gratis droombruiloft weg

Wie zal de droombruiloft van Kees Tol winnen?

Kees Tol gaat een stel heel gelukkig maken. Hij gaat namelijk een gratis bruiloft weggeven. Uiteraard gaat dit niet zomaar, maar zal de Volendammer dit doen in een televisieprogramma. Het belooft een waar spektakel te worden!

Ga jij kijken?

Spel

Het programma heet In de ban van de trouwring en zal te zien zijn op televisiezender SBS6. In het programma gaan zes trouwgrage stellen de strijd met elkaar aan om die ene droombruiloft te winnen. Om de bruiloft te winnen moeten de zes stellen samen een droombruiloft samenstellen. Wat voor auto, welke locatie en noem het allemaal maar op: alles moet worden geregeld. Door middel van stemrondes zal er steeds een koppel wegmoeten. Dat stel maakt dan geen kans meer op een gratis bruiloft. De stellen zitten tijdens het programma in een huis en dat zal uiteraard voor de nodige spanningen leiden.

Huwelijksreis

Niet alleen de bruiloft staat op het spel. Tijdens het programma moeten de stellen ook allemaal opdrachten uitvoeren om zo zakgeld te verdienen voor op hun huwelijksreis. Het is aan Kees om dit allemaal te presenteren. Wij kunnen niet wachten! Het programma zal vanaf 11 oktober te zien zijn op de televisie.

Lees ook: Laat het niet waar zijn: laat Netflix binnenkort reclame’s zien?

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Telegraaf | Beeld: Hollandse Hoogte