Kees Tol deelt verbluffende transformatie op Instagram

Met een voor- en nafoto is zijn transformatie duidelijk te zien

Presentator Kees Tol weet zijn ruim 140.000 volgers op Instagram te imponeren met een bijzondere foto. Op de foto zie je hoe de Volendammer er nu uitziet, naast hoe hij er enkele jaren geleden uitzag. Kees zit strakker in zijn vel en dat is duidelijk te zien op de foto.

Transformatie Kees Tol

De laatste jaren lijkt Kees het roer compleet te hebben omgegooid. Bij zijn bericht op Instagram deelt hij niet hoe hij deze transformatie heeft doorstaan. Het lijkt erop dat de presentator zijn ongezondere levensstijl heeft ingewisseld voor meer beweging en een gezond voedingspatroon. Hierdoor is het hem gelukt om de afgelopen tijd heel wat overtollige kilo’s kwijt te raken. Bij de voor- en nafoto schrijft Kees: “Zoek de 1537 verschillen.” Daarbij gebruikt hij de hashtags ‘nooit heeft iemand me gewaarschuwd’, ’nog boos erover’ en ‘paar kilo geleden’.

Eenzaam in coronatijd

Eerder liet Kees Tol in een interview met RTL Boulevard weten zich vaak eenzaam te voelen in de coronatijd. “Soms ben ik jaloers op mensen met kinderen en een partner thuis”, zo vertelde hij. Zijn geliefde vader mocht de presentator niet bezoeken, omdat hij een hartpatiënt is en de opnames voor het woonprogramma VT Wonen, wat Kees presenteert, zijn ook opgeschort. Hierdoor heeft de Volendammer weinig omhanden en valt de eenzaamheid hem zwaar. Toch zit Kees niet bij de pakken neer en maakt hij in deze tijd nuttig gebruik van zijn tijd om een gezonde levensstijl te onderhouden. “Ik vertik het om elke dag een glas wijn in te schenken, want dat is ook niet goed.”

Lees ook: Fred van Leer is happy single: ‘Ik vind het heel lekker als ik ’s avonds alleen thuiskom’

Bron: RTL Boulevard, Instagram Kees Tol | Beeld: ANP Copyright MMP Mischa Schoemaker