Kees van der Spek spot gevaarlijke situatie in aflevering Het Perfecte Plaatje

kees van der spek

Hij ziet een oude bekende voorbij komen

Dat Kees van der Spek als de beste boeven kan ontmaskeren, weten we inmiddels wel. Gisteravond keek hij toch even raar op, toen hij ineens een oude bekende voorbij zag komen in het televisieprogramma Het Perfecte Plaatje Op Reis. Volgens hem hebben kandidaat Rick Brandsteder en presentator Tijl Beckand geluk gehad dat het met een sisser is afgelopen en kan er uiteindelijk wel om lachen. 

Door het oog van de naald

Kees deelt de ontdekking op zijn Instagram pagina. Hij schrijft: “Hahahahaha! Verbijstering en hilariteit gisteravond toen wij Het Perfecte Plaatje keken. Tijl Beckand en Rick Brandsteder kruipen hier in Kaapstad door het oog van de naald! In 2020 vloerde ik deze gewapende overvaller bij een toiletgroep 30 meter rechts van deze opname. Swipe!”

In de video is vervolgens te zien hoe Kees het de gewapende man moeilijk maakt en hem zelfs hardhandig vloert.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kees van der Spek (@keesvanderspek)

Reacties

Onder het bericht regent het reacties van bekend en onbekend Nederland. Veel mensen vinden het een hilarisch toeval. “Wat ben je toch een eindbaas”, schrijft Freek Vonk. Chantal Janzen kan er wel om lachen en Daphne Bunskoek reageert verbaasd “Niet?!” wanneer ze het bericht van Kees ziet. Een andere volger stelt: “Je moet aan judo gaan doen!”

Lees ook: Zo gaat het nu met boer Marnix uit Boer Zoekt Vrouw

Bron: RTL Boulevard, Instagram @keesvanderspek | Beeld: NL Beeld/ Brunopress