Kelly Weekers en John Ewbank maken geslacht kindje bekend

Het tweede kindje van het stel is op komst

Kelly Weekers en John Ewbank zijn in verwachting van hun tweede kindje. Gisteren maakte de voormalig Miss Nederland via Instagram het geslacht van de kleine spruit bekend. Het koppel mag naar verwachting in juni een meisje verwelkomen. Daarmee krijgt dochtertje Scottie er een zusje bij. 

‘Kusje voor haar zusje’

Kelly en John worden in juni voor de tweede keer ouders. Het topmodel en voormalig Miss Nederland is nu 22 weken zwanger en is op 21 juni uitgerekend. Via Instagram onthulde Kelly gisteren het geslacht van de baby. Bij een schattige foto, waarop te zien is hoe dochtertje Scottie haar buik een kusje geeft, schrijft de blondine: “Kusje voor haar kleine zusje.”

View this post on Instagram

Kusje voor haar kleine zusje ? #BABYGIRL

A post shared by Kelly Weekers (@kelly_weekers) on

‘Op naar ons volgende avontuur’

Afgelopen december maakte Kelly Weekers bekend in verwachting te zijn. “Op naar ons volgende avontuur”, schreef ze destijds bij een foto waarop ze met een beginnend babybuikje te zien was.

Tweede kindje

Het wordt het tweede kindje voor Kelly en John. In 2017 kregen zij samen al dochtertje Scottie. Voordat hij Kelly kende, stapte John al eens in het huwelijksbootje met presentatrice Ellemieke Vermolen en actrice Vivian Reijs. Met Vivian heeft hij ook een dochtertje, Day. Kelly en John zijn inmiddels al drie jaar verloofd, maar van een huwelijk is het vooralsnog niet gekomen. De twee zijn nu acht jaar samen.

Lees ook: AVROTROS bevestigt: Jeangu Macrooy vertegenwoordigt Nederland op Eurovisiesongfestival

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR Agency, fotograaf: AIP