Kelly Preston deelt emotioneel bericht over het overlijden van haar zoon Jett Travolta

In 2009 verloren Kelly Preston en John Travolta hun 16-jarige zoon Jett

In 2009 gingen John Travolta en zijn vrouw Kelly Preston door een moeilijke tijd. Hun destijds 16-jarige zoon Jett overleed in december van dat jaar door een plotselinge epileptische aanval. Dit jaar is het tien jaar geleden dat het stel hun zoon verloor en Kelly staat op Instagram stil bij zijn overlijden.

Het gezin vierde kerst op de Bahama’s op het moment dat hun autistische zoon een epileptische aanval kreeg.

Foto

“Voor mijn lieve schat, Jett…”, begint Kelly haar emotionele bericht op Instagram. Op de foto die ze op het sociale medium plaatste, zie je hoe zij en John hun zoon Jett allebei een kus geven. “Je bent voor altijd in onze harten”, vervolgt Kelly haar bericht. “Ik stuur liefde naar alle prachtige autistische kinderen en de prachtige mensen die van hen houden. Moge we allen schijnen en liefde en respect schenken aan kinderen met speciale behoeften.”

Jett Travolta Foundation

Jett leed aan de ziekte van Kawasaki en had meerdere malen epileptische aanvallen gekregen. Op het moment dat hij tijdens kerst een aanval kreeg, kon hij niet meer gereanimeerd worden. Aan BBC liet John openhartig weten dat hij niet wist of hij verder zou kunnen met zijn leven en dat het de moeilijkste tijd uit zijn hele leven was. “Ik wist niet of ik dit zou overleven. Het leven was niet meer interessant voor me. Het kostte me heel veel energie om er bovenop te komen.” Om zijn zoon te eren, startte John de Jett Travolta Foundation, een non-profitorganisatie die kinderen met speciale behoeftes helpt.

Lees ook: Wat een prachtige verschijning: dit is de dochter van John Travolta en Kelly Preston

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: BBC, Instagram Kelly Preston | Beeld: Videostill Johnjayandrich