Terugblik: zo gaat het nu met Kelly Taylor uit Beverly Hills, 90210

Toen ze 15 jaar oud was, werd ze ontdekt en aangemoedigd om actrice te worden. Ze stopte daarom met school en vetrok samen met haar moeder naar Los Angeles om daar te proberen haar acteercarrière van de grond te krijgen. Toen ze er nog maar vier maanden woonde kreeg ze al een rol te pakken in de serie A Brand New Life.

Wereldwijde faam

Pas echt beroemd werd ze echter toen ze in 1990 de rol van Kelly Taylor toegewezen kreeg. Door de afleveringen heen maakte Kelly een heleboel in haar persoonlijke leventje mee en vaak werd Garth geroemd om haar vermogen zich in te leven in de struggles van haar personage. Ze ontving dan ook een Teen choice award voor haar acteerkunsten. Na de serie kreeg ze een prominente rol in What I Like About You en speelde ze in verschillende films. Leuk weetje: ze deed in 2007 ook nog mee aan Dancing with the Stars en behaalde daarmee de halve finale.

Drie huwelijken

Van 1994 tot 1996 was Jennie getrouwd met musicus Daniel B. Clark. In 2001 trouwde ze opnieuw, ditmaal met haar tegenspeler uit de film An Unfinished Affair, Peter Facinelli. Met hem kreeg ze drie dochters. Helaas hield ook dit tweede huwelijk geen stand: in 2012 vroeg ze een scheiding aan en in 2013 werd dit definitief. Niet lang daarna begon ze met acteur David Abrams te daten en in 2015 verloofde het stel zich. Slechts drie maanden na de verloving, in juli, trouwden ze met elkaar. Ook dit huwelijk was helaas gedoemd te mislukken: onlangs gaf het stel aan van elkaar te willen scheiden.

Baby love ? @karenkellytx

Een bericht gedeeld door Jennie ? (@jenniegarth) op


Pagina 2/2

Lees ook: Volgers van Maan denken dat ze vreemdgaat na het zien van deze foto

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Show | Beeld: Wikimedia Commons, Alan Light