Die kende je nog niet: dit zijn de stiefbroer en stiefzus van prins William en Harry

Wist jij dat William en Harry nog een stiefbroer en stiefzus hebben?

Wij krijgen er geen genoeg van, de levens van de Britse Royals. Het aankomende huwelijk tussen Meghan Markle en prins Harry, de kinderen van Kate en William en de strenge etiquette en gewoontes aan het hof. Je zou weten dat alle leden van het Britse koningshuis wel bekend zijn bij het grote publiek, maar dan vergis je je.

William en Harry hebben een stiefbroer en -zus die eigenlijk nooit bij koninklijke gelegenheden aanwezig zijn.

Eerste huwelijk
Camilla Parker Bowles was voor haar huwelijk met kroonprins Charles getrouwd met legerofficier Andrew Parker Bowles, met wie ze twee kinderen kreeg: Laura Lopes en Tom Parker Bowles. Laura is schrijfster en Tom is journalist. Toen Camilla in 2005 trouwde met Charles besloot ze haar kinderen uit de spotlights te houden en dit is de reden dat maar weinig mensen weten wie ze zijn.

Bruidsmeisje
Het lijkt er echter wel op dat de band tussen Harry en William en hun stiefbroer- en zus goed is, want Laura was zelfs een bruidsmeisje op de bruiloft van Kate Middleton en prins William. Laura trouwde zelf in 2006 met ondergoedmodel en Baron Harry Lopes, Tom is na 12 jaar gescheiden van zijn partner.

Zó zien de kinderen van Camilla Parker Bowles eruit:

Laura Lopes op haar huwelijk in 2006

Tom Parker Bowles

Lees ook: Rara wie is het: herken jij de bekende presentatrice op deze schattige jeugdfoto?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle, Wikipedia | Beelden: videostill, WikiMedia Commons  , Instagram, Sportfile (Web Summit) door Web Summit onder de licentie CC BY 2.0