Kennen jullie de jonge Rikki uit Goede Tijden Slechte Tijden nog? Zó ziet ze er nu uit!

jonge-rikki

Wat een prachtige dame is het geworden!

Het personage Rikki de Jong werd niet altijd gespeeld door actrice Robin Martens; de jonge Rikki werd vier jaar lang gespeeld door Amber Brantjes. En hoe de kleine meid er nu uitziet? Prachtig!

Rikki werd vanaf 2006 gespeeld door de negenjarige Amber Brantjes. Zij was vanaf 6 mei 2010 voor het laatst te zien in de serie. Met de vier jaar dat zij Rikki speelde was zij het eerste kind in de serie dat voor langer dan een jaar de rol vertolkte van een personage. Vanaf september 2010 nam Robin Martens de rol van de toen zestienjarige Rikki over. Inmiddels zijn er tien jaren verstreken nadat Amber voor de laatste keer in de serie verscheen.

Momenteel doet Amber hele andere dingen met haar leven en staat ze vaker achter dan voor de camera. Ze heeft namelijk haar eigen bedrijfje opgericht en is nu professioneel fotografe. Nadat ze dit als hobby deed besloot ze de basisopleiding van de Fotoacademie te doen. Deze heeft ze volbracht en sinds januari staat ze ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

My new best friend, Momo ?

Een bericht gedeeld door Amber Brantjes (@amberbrantjes) op

Beeld: videostill GTST