Wie kent hem nog van zijn hit ‘Liever dan Lief’? ZO is het nu met Tim Immers!

Tim Immers

Wie kent Tim Immers nog?

Hij was hét meisjesidool van de jaren ’90, Tim Immers. De Nederlands acteur, presentator en zanger stal menig tienerhart tijdens zijn hoogtijdagen. In 1992 verwierf hij landelijke bekendheid met zijn rol als Mark de Moor in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Daarnaast presenteerde hij de Rabo Top 40, van 1994 tot en met 1996. Hij interviewde hier wereldberoemde artiesten zoals de mannen van Take That en Elton John. Zelf was Tim ook niet vies van een robbertje zingen, in 1996 bracht hij een single uit die meteen de hitparades bestormden en die we nu nog mee kunnen zingen: ‘Liever dan Lief.’ Vanuit een hangmat in een tropisch oord bracht Tim zijn cover van de Doe Maar hit ten gehore en de dames vielen spontaan in katzwijm. Die blonde krullen, die mysterieuze oogopslag… Helaas was dit zijn enige echte hit en hing Immers zijn zangcarrière al snel aan de wilgen. Hij speelde nog de rol van Ravi Wertheimer in het inmiddels ter ziele gegane Onderweg Naar Morgen.

Succesvol ondernemer
Daarna verdween Tim langzaam uit de spotlights, maar denk vooral niet dat het hem slecht vergaan is. Integendeel, hij is een zeer succesvol ondernemer: hij heeft een productiemaatschappij én managementbureau. Daarnaast is Tim mede-eigenaar van de hippe Amsterdamse bar Moustache én een Italiaans restaurant. Tim is getrouwd met Stella en samen hebben zij een dochtertje: Uma Lou Lou.

Family time #skiholidays #winterwonderland #umitheskimaster

Een bericht gedeeld door Stella Willing (@stellawilling) op

Best Company ..

Een bericht gedeeld door Stella Willing (@stellawilling) op

Bron: Wikipedia | Beeld videostill