Wie kent die stoere Otje nog? ZO ziet ze er 20 jaar later uit, zou jij haar herkennen?

Otje

Wie kent die leuke, stoere Otje nog?

De Nederlandse jeugdserie Otje, gebaseerd op het gelijknamige boek van Annie M.G. Schmidt, werd uitgezonden aan het einde van de jaren ’90. De serie was een groot succes, iedereen heeft er wel een keer naar gekeken.

Samen met haar vader Tos woont Otje in hotel de Koperwiek. Tos is daar werkzaam als kok. Maar dan wordt Tos plots ontslagen… Tos en zijn dochtertje besluiten samen in de auto te stappen om op avontuur te gaan! De dierenvrienden zijn natuurlijk ook van de partij! De titelrol werd gespeeld door Anne Rats en de rol van Tos werd vertolkt door Nico de Vries. Anne Rats oftewel ‘Otje’ is inmiddels alweer 29 jaar oud.

Na haar succes in Otje was zij onder andere nog te zien als de paardenpiet in het Sinterklaasjournaal en speelde zij een kleine bijrol in de serie Lijn 32. Ze studeerde in 2010 af aan de Amsterdamse Toneelschool en ze is nog steeds actief als actrice en zelfs als theatermaker. Het is een prachtige vrouw geworden, maar wij herkenden meteen Otje terug aan die vrolijke blik in haar ogen!

 

Bron: Entoen.tv | Beeld: Videostill