Dit kerstcadeau past het beste bij jouw sterrenbeeld

cadeautje Primera

Zo geef je altijd het goede kerstcadeau

Het kan soms erg moeilijk zijn om te bedenken wat voor kerstcadeau je iemand wilt geven en het is minstens zo moeilijk om zelf te verzinnen wat je wilt hebben. Ben je nog op zoek naar een cadeau voor iemand of moet je nog iets verzinnen wat je zelf wilt hebben? Kijk dan eens wat voor cadeau er past bij je sterrenbeeld of bij het sterrenbeeld van degene aan wie je een cadeau wilt schenken!

Het sterrenbeeld zegt veel over iemand zijn voorkeuren, karakter en interesses.

 • Ramdit sterrenbeeld houdt van actie en dingen ondernemen. Het zijn echte doe-mensen die altijd open staan voor nieuwe ervaringen. Geef bijvoorbeeld een workshop cadeau, of kaartjes voor een voorstelling! Ook iets sportiefs valt altijd in de smaak bij de Ram.
 • Vissenvissen zijn heel gevoelig, empathisch en attent. Een handgemaakt cadeau raakt ze recht in het hart, maar ook met een mooi boek maak je ze erg blij.
 • Boogschutterdit zijn echte reizigers, ze ontdekken graag nieuwe plaatsen en zijn het liefst altijd onderweg. Een nachtje weg in een leuk hotel, een reisgids, een etentje in een exotisch restaurants; dit zijn dingen waar de Boogschutter gelukkig van wordt.
 • Stierstieren houden van luxe. Champagne, een mooi horloge, luxe chocolade, een etentje in een sjiek restaurant of een heerlijk geurtje zijn echte topcadeaus voor dit sterrenbeeld.
 • Steenbok: steenbokken zijn praktische mensen die erg van gadgets houden. Een leuk technologisch snufje of iets praktisch voor in huis; daar maak je ze blij mee.
 • Maagd:  de maagd houdt van praktische, functionele zaken. Zeker als dit samen kan vallen met hun creatieve kant wordt ze helemaal enthousiast. Keukenapparatuur, knutselsets, een prachtige gereedschapskist: noem het maar op.
 • Schorpioen: de schorpioen houdt van een leuk raadsel en is gek op het oplossen van een moeilijk vraagstuk. Een interessante puzzel, een spannend boek: dat zijn dé cadeaus voor dit sterrenbeeld.
 • Tweelingen: tweelingen houden van techniek en zijn heel analytisch ingesteld. Je maakt ze blij met een mooie tablet, een boek over techniek of een documentaire over een populair-wetenschappelijk onderwerp.
 • Weegschaalinrichten, interieur, wonen: dit zijn sleutelwoorden voor de weegschaal. Hun huis ziet er altijd piekfijn uit en ze hebben een bijzondere eigen stijl. Iets voor in huis dus, of een cadeaubon zodat ze het zelf kunnen uitzoeken.
 • Leeuwde leeuw houdt van glitter, glans en theatrale cadeaus. Sieraden, luxe parfum, mooie kleding: zolang het maar luxe is en glimt!
 • Kreeftde kreeft is lief en gevoelig en denkt veel na. Een handgemaakt cadeau, een romantisch boek; zolang het cadeau maar uit een goed hart komt.
 • Waterman: de waterman is een intelligent persoon en houdt daarom ook van een cadeau met wat meer diepgang. Een goed boek, een proefabonnement op een wetenschappelijk tijdschrift of kaartjes voor een museum. Hier doe je de waterman het meeste plezier mee!

Lees ook: Wat zijn jouw goede voornemens? Dít is volgens je sterrenbeeld jouw voornemen voor 2018!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Beeld: Pexels