Déze acht kerstfilms heb je waarschijnlijk nog nooit gezien!

Netflix heeft nog zoveel te bieden!

Het heerlijke weekend is aangebroken: het weekend voor de kerstdagen. Natuurlijk moet er nog een heleboel gebeuren -denk aan boodschappen doen en last minute kerstcadeaus halen- maar er is ook tijd voor ontspanning. Gezellig samen bij de kerstboom een kerstfilm kijken. Maar, je hebt ze allemaal al gezien!

Gelukkig heb je deze nieuwe pareltjes waarschijnlijk nog niet gezien.

1. Christmas Inheritance
Gloednieuw op Netflix en nu al een ware hype: de Netflix-original Christmas Inheritance. In de nieuwe film moet rijkeluismeisje Ellen Langford een kerstkaart afleveren in een schilderachtig dorpje. Pas daarna mag ze zijn bedrijf overnemen. Ellen heeft er absoluut geen zin in, maar in het dorpje wacht haar een aangename verrassing: ze ontmoet een leuke man. Meer gaan we niet verklappen!

2. Christian Mingle
Gwyneth heeft een mooie carrière, maar op het gebied van de liefde valt er nog wel wat winst te behalen. Op een christelijke datingsite gaat ze op zoek naar de ware liefde, maar vergeet daarbij even te vermelden dat ze zelf helemaal niet gelovig is..

3. A Christmas Prince
Deze nu al klassieker heeft alles wat je zoekt in een kerstige film: een vrijgezelle prins, een vrouw en een hele mooie jurk. Een verslaggeefster wordt naar het kasteel van de prins gestuurd voor een smeuïg verhaal over deze prins. Ze gaat undercover in het kasteel werken als lerares van de prins zijn zusje, maar wordt natuurlijk verliefd.. Lukt het haar haar leugen verborgen te houden?

4. The Night Before
In tegenstelling tot de eerste drie films, is deze film echt hilarisch. Drie vrienden vieren voor de allerlaatste keer samen kerstavond. Het moet een memorabele avond worden met vooral heel veel drank en drugs, maar het loopt natuurlijk heel anders dan gepland. Genieten!

5. Bad moms 2
Op deze film hebben we heel lang gewacht: de tweede versie van Bad Moms. De film draait om kerst, maar niet op de traditionele manier. Drie overspannen moeders krijgen hun eigen overspannen moeders op visite en dat wordt de drie net eventjes wat teveel. Alle remmen gaan los! De film is helaas alleen nog maar te zien in de bioscoop, dus mocht je dit weekend nog een gaatje hebben dan moet je er zeker naartoe!

6. Mannenharten 1 & 2
Deze heerlijke films staan nu allebei op Netflix, dus dat wordt ruim drie uur lang plezier! In de films staan zes mannen centraal die allemaal hun eigen problemen hebben in de liefde. Alle verhaallijnen zijn even leuk en de acteurs zelf mogen er ook wel wezen. Een genot om naar te kijken!

7. Pottersville
Maynard is de eigenaar van een winkeltje in een dorpje met een slechte economie; bijna iedereen is blut en met Maynard zijn winkel gaat het ook niet al te best. Zijn vrouw, die zich recentelijk heeft aangesloten bij een club die zich de Fluffy’s noemt, ziet hem niet meer staan. Uit dronken wraak gaat hij in gorillapak de straat op, maar dan wordt hij aangezien voor Bigfoot. Een waar mediaspektakel overvalt het stadje. Hoe gaat hij zich hieruit redden?

8. A wish for Christmas

Lacey Chabert is een webdesigner met een fantastisch idee. Helaas gaat haar baas er met haar idee vandoor. Alles wat Lacey wenst voor kerst, is de moed om voor zichzelf op te komen. Dan gebeurt er opeens iets, waardoor ze haar mening niet voor zich kan houden.. Een heerlijke film met een klein beetje kerstmagie!

Lees ook: Popcorn in de aanslag: deze films en series verschijnen in december op Netflix!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Flair | Beeld: videostill