Vrouwen krijgen massaal spontaan kiespijn door déze knappe nieuwe tandarts!

tandarts

Onze eigen Hollandse McDreamy!

Tandartspraktijk Heusen zette op twintig september nietsvermoedend een bericht over de komst van een nieuwe mannelijke collega op de Facebookpagina van het bedrijf, toen ze compleet onverwacht duizenden reacties op het bericht ontvingen.

Want die knappe mannelijke tandarts, dat zagen veel patiënten van de tandartspraktijk wel zitten.

Foutje?
Volgens de assistente van de praktijk is het bericht, dat een aankondiging van een nieuwe collega is, een eigen leven gaan leiden: “Er ontstaat opeens iets wat we helemaal niet voor mogelijk hielden.” Toen de praktijk opeens veel reacties op het bericht van de nieuwe medewerker ontving, dachten de artsen eerst dat er een fout in het bericht stond. Echter hebben alle reacties niets te maken met de grammatica of spelling in het bericht, maar met het uiterlijk van de nieuwe tandarts.

Spontaan kiespijn
Vrouwen vallen namelijk met bosjes in katzwijm voor de knappe tandarts en krijgen opeens spontaan last van opspelende verstandskiezen. Reacties als “Ik heb spontaan kiespijn” en “Als we elkaar nou een tand uit de mond meppen dan kunnen we samen naar hem toe” zijn niet van de lucht. De man in kwestie, Milan Bechtold, blijft er redelijk rustig onder. Hij heeft dan ook geen behoefte aan media-aandacht en wil zich focussen op zijn werk als tandarts: “Het is echt de bedoeling dat hij gewoon patiënten gaat behandelen.”

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Facebook | Beeld: Extra