Kijken maar: MAFS: Match or Mistake staat vanaf vandaag op Videoland

mafs

Wie gaat er de liefde vinden?

We kunnen geen genoeg krijgen van liefdesprogramma’s als Lang Leve de Liefde en Married At First Sight. Laatstgenoemde serie heeft nu een soort spin-off gekregen. Enne, die staat nú op Videoland!

Match or Mistake

In het huwelijksbootje stappen met een onbekende en vervolgens gelijk op huwelijksreis mét alle andere kandidaten: dat staat de deelnemers van MAFS: Match or Mistake te wachten. We weten allemaal hoeveel drama, liefde, ruzie en happily married couples de Australische variant van het programma Married At First Sight heeft opgeleverd. De Nederlandse variant van het programma is daarentegen een stuk milder geweest. Hier worden maar weinig gelukkige koppeltjes gevormd en er blijven nog minder stellen getrouwd.

Tijd voor verandering, moeten de Nederlandse programmamakers dan ook gedacht hebben. Om het liefdesprogramma een tikkeltje spannender te maken, nemen ze een voorbeeld aan MAFS Australia. Hierin geven de deelnemers het jawoord aan een onbekende en vertrekken ze gelijk op huwelijksreis om samen te wonen. Maarre, daar gaan ze niet alleen heen. Ook de andere zes getrouwde stellen die meedoen aan het programma genieten van dezelfde huwelijksreis.

Ceremonies

De groepsdynamiek in de Match or Mistake-variant zou de newlyweds goed moeten doen. De deelnemers zijn zoals altijd gematcht door een viertal experts. Daaruit zijn zes gloednieuwe koppels gekomen die samen het avontuur aangaan. Tijdens speciale stay or leave-ceremonies kunnen de koppels aangeven of ze het experiment willen voortzetten of dat ze willen stoppen.

Drie aflevering per week

Klinkt goed, toch? Gelukkig hoeven we niet langer te wachten, want de eerste drie afleveringen zijn vanaf vandaag te zien op Videoland. Daarna kun je maar liefst drie keer per week genieten van Married At First Sight: Match or Mistake. Op maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 augustus verschijnen afleveringen van het programma ook op RTL4. De overige afleveringen zijn te volgen op Videoland. Daar verschijnt vanaf maandag 22 augustus iedere maandag, dinsdag en woensdag een nieuwe aflevering online. Net even een ander schema dus, maar wel drie afleveringen per week om van te genieten.

Lees ook: Zó ontmoet jij een partner op de MAFS-manier, maar dan zonder camera’s

Bron: Grazia | Beeld: MAFS