Kijkers dolblij met terugkeer Denkend aan Holland: ‘Heerlijke slow tv!’

denkend aan holland

‘Laat dit programma nog jaren op tv komen!’

Gisteravond ging het nieuwe seizoen van Denkend aan Holland van start. In de eerste aflevering staat Leiden centraal, en de komende weken kunnen we elke donderdag genieten van de geweldige dynamiek tussen André van Duin en Janny van der Heijden. De eerste aflevering kon in elk geval al op veel positieve reacties rekenen.

Janny en André doen rondje Leiden

Met boot Pollux en scheepshond Nhaan ging Denkend aan Holland gisteravond van start in de Leidse Hortus Botanicus. Dit is dé plek waar ooit de eerste tulp is gepland. Er is in Leiden volop te doen, bewijst het gouden duo. Van het prachtige Leidse centrum tot een speciaal Van Duin-draaiorgel, en van prijswinnende haring tot…tja, een Janny die opeens verdwenen lijkt?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omroep MAX (@omroepmax_)

Dolblije kijkers

Op Twitter werd tijdens en na afloop van de aflevering volop genoten van de kick-off van het nieuwe seizoen. “André en Janny doen alle crises en ellende die ons land momenteel kent vergeten. Heerlijke slow tv, om weer trots te zijn op ons mooie land!” schrijft een enthousiaste kijker. Een ander deelt: “Heerlijke kneuter tv…en dat is positief!” Ook al is dit seizoen nét begonnen, dat weerhoudt sommigen er niet van om vast vooruit te blikken: “Wat ben ik blij dat André, Janny en Nhaan weer op tv zijn. Laat dit programma nog jaren op tv komen. Jammer dat er maar een paar afleveringen zijn.” Een inwoner van Leiden deelt bovendien hoe trots hij is met dit prachtige kijkje in zijn stad: “Mijn Leidse hart klopt wat harder!” deelt hij met enkele prachtige kiekjes.

Aankomende afleveringen

Over het komende seizoen zullen Janny en André onder andere nog aanmeren in Zeeland, doen de twee een rondje door Andrés thuishaven Amsterdam, en wordt ook de Groningse natuur uitgebreid ontdekt. Als je geen genoeg van het bootleven van André en Janny kunt krijgen, dan kun je online ook nog genieten van Janny’s Streken. Hierin zet de culinair expert de meest bijzondere en lekkerste streekproducten in het zonnetje.

Denkend aan Holland is elke donderdagavond om 21.25 uur te zien op NPO 1.

Lees ook: Eindelijk: vanavond start nieuw seizoen Denkend aan Holland!

Bron: Superguide | Beeld: Omroep Max, Elvin Boer