Kijkers Down the Road vol lof over presentator Gordon

‘Knap van de deelnemers en compliment voor Gordon’

Gisteren begon het nieuwe programma Down the Road, waarin presentator Gordon een reis gaat maken met een groep mensen met het syndroom van Down. Naast de opbloeiende liefde en grappige momenten, is het vooral Gordon waar de kijkers positief over zijn. 

Down the Road

In Down the Road neemt Gordon zeven jongeren met het syndroom van Down mee op sleeptouw tijdens een achttien dagen durende roadtrip door ons kleine kikkerlandje. De presentator liet eerder al weten zich vereerd te voelen en er veel zin in te hebben. “Ik moet eerlijk zeggen dat ik er zo ontzettend naar uitkijk. Sowieso vind ik het een heel kwetsbare groep in onze samenleving, wat mij enorm aanspreekt. En ik ben natuurlijk enorm nieuwsgierig – hoe leven zij, hoe denken zij, wat doen zij?”, aldus de presentator op Instagram.

Liefde op de eerste dag

De eerste aflevering begint meteen met een opbloeiende liefde, en de 19-jarige Thirza is openhartig over haar gevoelens voor Nick, een andere deelnemer. “Mag ik wat zeggen? Ik vind jou gewoon heel lief eigenlijk. Ik heb zo het gevoel dat ik best wel een beetje verliefd op je ben eigenlijk”, aldus Thirza. Nick denkt er hetzelfde over, en floept er direct uit: “Dat vind ik super lief. Ik hou van jou”. Dat belooft wat voor de rest van de reis!

Gordon

Het programma, dat een Nederlandse versie is van een Vlaams hitprogramma, kreeg van tevoren al veel kritiek. Vooral door Gordon, waarvan veel mensen hem niet de juiste persoon voor het programma vonden. Toch denkt de kijker daar nu heel anders over, en waren er vooral lovende woorden voor de presentator online te lezen. Zo schrijft een kijker: “Ik moet zeggen als het wat minder over Gordon gaat is hij een fantastische programmamaker, dat bewijst hij maar weer.” Iemand anders viel het op dat de presentator goed met de deelnemers omgaat, en zegt: “Heel leuk om te zien hoe het met een lach en een traan het een echt avontuur is. Knap van de deelnemers en compliment voor Gordon, je laat iedereen stralen.”

Lees ook: Gordon openhartig over overval en gijzeling: ‘Wil je niet meemaken’

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress