Kijkers enthousiast over terugkeer van De Bauers op de buis

Frans en Mariska zijn terug in ‘De Bauers: Bestemming onbekend’

Frans en Mariska Bauer zijn teruggekeerd op televisie met een nieuw programma. Voor veel mensen komt De Bauers: Bestemming onbekend precies op het juiste moment. 

Bestemming onbekend

Bijna een miljoen kijkers zaten gisteren klaar voor de terugkeer van zanger Frans Bauer en zijn vrouw Mariska op de Nederlandse televisie. In hun nieuwe programma De Bauers: Bestemming onbekend stapt het echtpaar uit hun eigen ‘bubbel’ en bezoeken ze andere leefgemeenschappen. Niet alleen Frans en Mariska kijken hun ogen uit, ook kijkers zijn enthousiast over het concept.

Naar de Ardennen

In de eerste aflevering bezoeken Frans en Mariska een Hare Krisjna-gemeenschap in de Ardennen. Dit maakte diepe indruk op Mariska, zo laat de blondine weten in een interview met Televizier. “Zij staan elke dag om half vijf op. Geen koffie, geen eten, nee, ze gaan eerst samen bidden en ronden een heel ritueel af, bijzonder. Wij beleven dat helemaal mee.” Voor het koppel was het opnemen van dit programma een echte eye opener. “We denken dat iedereen leeft zoals wij. Met stroom, warm water, een normaal bed en een dak boven je hoofd. Maar dat is niet zo, sommige mensen maken andere keuzes. Er is zo veel meer buiten je eigen bubbel.”

Lachen en leren

Leerzaam is het programma dus wel, maar dat betekent niet dat er geen vleugje humor bij komt kijken. Veel televisiekijkers laten horen dat ze ontzettend hebben genoten van de eerste aflevering. “Een feestje om naar te kijken”, “Om te gieren” en “Altijd vrolijke en gezellige familie”, zeggen kijkers op Twitter over de eerste aflevering.

Lees ook: Langverwachte De Luizenmoeder-film verschijnt eerder dan gedacht in de bios

Bron: Televizier, Twitter | Beeld: Videostill De Bauers