Kijkers ergeren zich massaal aan Jasmijn uit Boer zoekt Vrouw

Jasmijn

‘Is Jasmijn de Wendy van 2023?’

Gisteravond konden we weer een heerlijk avondje genieten van een nieuwe aflevering van Boer zoekt Vrouw. De laatste keuzes werden gemaakt en de eerste boeren gingen met hun liefde op citytrip. Bij de één, zoals bij boer Piet en Anke, spat de liefde er vanaf: het stel is zo verliefd als twee jonge pubers. En bij de ander is de sfeer – op z’n zachtst gezegd – ongemakkelijk en niet bepaald gezellig, zoals bij boer Haico en Jasmijn. Vooral aan de laatstgenoemde persoon ergeren kijkers zich massaal. Oei!

Boer zoekt Vrouw

In de winter van 2023 maakten we kennis met de boeren van het nieuwe seizoen van het populaire programma Boer zoekt Vrouw. Dit keer was het weer tijd voor een internationaal seizoen. De vijf nieuwe boeren hebben namelijk geen boerderij in Nederland, maar werken allemaal ergens in Europa. We krijgen een kijkje in het boerenleven en volgen het liefdesavontuur van een boer(in) in Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Zweden en Slowakije.

Elke week, op zondagavond, kunnen we een uur lang kijken naar de eerste verliefde kriebels, de romantische blikken én de ietwat ongemakkelijke momenten. En dat laatste komt volgens veel kijkers nogal veel aan de orde tijdens de citytrip van boer Haico en zijn Jasmijn.

Haico

De 43-jarige boer Haico runt een melkveehouderij in Denemarken. Daar is hij aan het werk op een familiebedrijf met 220 melkkoeien en verbouwt hij voer op een stuk grond van 150 hectare. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen hebben we kunnen zien dat er 18 vrouwen een brief naar Haico hebben geschreven, en daar is na een paar weken één potentiële liefde van overgebleven: de 26-jarige Jasmijn.

Jasmijn

Veel kijkers hebben het te doen met Haico. Eindelijk ging de onzekere boer zijn gevoelens achterna en koos hij vorige week voor Jasmijn. Door dit besluit kon Ellen haar koffers pakken, terwijl zij het helemaal zag zitten op de Deense boerderij. Echter mag Jasmijn mee op een romantische citytrip, maar veel liefde spat er niet vanaf. Jasmijn kiest namelijk in het begin al voor twee aparte slaapkamers. Hier wordt Haico weer een beetje onzeker van, omdat hij het gevoel krijgt dat het aan hem ligt.

Op X stromen de reacties over het tweetal binnen. “Ach die Haico. Ik vind dit wel zo sneu. Ik had hem zo gegund dat hij nu ook iemand had gevonden waarmee hij had kunnen lachen, dansen en vlinders voelen. Ipv genieten wordt hij nu weer onzeker gemaakt”, schrijft een kijker. Wanneer we het stel zien met een ijsje schrijft een andere kijker: “De ijsjes zijn minder koud dan de interactie tussen Haico en Jasmijn?” Ook vraagt iemand zich af: “Is Jasmijn de Wendy van 2023?” Die we tenslotte allemaal nog kennen van boer Rob uit het vorige seizoen. We zijn heel benieuwd hoe dit gaat aflopen!

Lees ook: Janine en Sander van Boer zoekt Vrouw geven update over relatie

Bron: Boer zoekt Vrouw, LoveReality | Beeld: KRO-NCRV / Linelle Deunk