Kijkers genieten volop van laatste aflevering Chateau Meiland

Gisteravond was de (voorlopig) laatste aflevering van Chateau Meiland te zien op SBS6

Hoewel het voor de vele fans slecht nieuws is, genoot iedereen volop van de laatste aflevering van het eerste seizoen van Chateau Meiland. Gisteravond zaten er ruim 790.000 mensen aan de buis gekluisterd om voorlopig voor de laatste keer te genieten van de extravagante Martien, Erica, huisvriendin Caroline en dochter Maxime. Maar wees niet getreurd, de Meilandjes komen snel weer terug op de buis!

De kijkers reageren enthousiast op de laatste aflevering van Chateau Meiland.

Laatste aflevering

Er lijkt een einde te komen aan de grote verbouwing van het prachtige Franse kasteel. Toch heeft Erica er moeite mee om de werkzaamheden voor een dag neer te leggen en begint ze vol goede energie aan het verbouwen van het bijgebouw. Tot ergernis van Martien, die graag van zijn laatste vrije dag wil genieten aan het zwembad. Zoals verwacht levert dit natuurlijk opnieuw hilarische beelden op voor het programma.

Tweede seizoen

Aan alles komt een eind en zo ook aan het eerste seizoen van Chateau Meiland. Gelukkig hebben we goed nieuws, want de echte fans hoeven niet al te lang te wachten. Het tweede seizoen is namelijk bevestigd door SBS6 en zal na de zomer uitgezonden worden. In dit tweede seizoen zal onder andere te zien zijn of de Meilandjes het Franse kasteel Marilleux echt af kunnen maken, hoe het de toekomstige gasten bevalt en of het vervallen bijgebouw opgeknapt kan worden. Al met al, genoeg om ons op te verheugen! Kun je geen genoeg krijgen van de hilarische uitspraken van Martien? Bekijk dan de leukste momenten van Chateau Meiland hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vanavond de 3de aflevering #chateaumeiland! Dit wordt weer gillen!?

Een bericht gedeeld door Chateau Marillaux (@chateaumeiland) op

De laatste aflevering van Chateau Meiland gemist? Kijk ‘m hier terug!

Lees ook: Familie Meiland zit niet te wachten op dagjesmensen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Shownieuws, Instagram Chateau Meiland | Beeld: Videostill, Kijk.nl