Kijkers geschokt over uitspraken Jesaja (23) in ’40 Dagen Zonder Seks’: “Wat een vreselijke jongen dit”

Jesaja

Kijkers zijn woedend over de uitspraken van Jesaja (23)

Het nieuwe EO-programma 40 Dagen Zonder Seks maakt de tongen nu al behoorlijk los. Kijkers vielen massaal over de bizarre uitspraken van deelnemer Jesaja, een jongen van 23 jaar die zichzelf bestempelt als ‘seksverslaafd’. Hij heeft naar eigen zeggen al met meer dan 200 (!!!) vrouwen seks gehad en vergelijkt naar bed gaan met een meisje met een frikandel speciaal: “Altijd wel lekker toch.” 

Jesaja doet mee aan het programma om meer respect voor zichzelf en voor vrouwen te krijgen. En dat is broodnodig, want met dat respect is het ver te zoeken…

Slaapkamer bij zijn moeder thuis
Jesaja heeft het bed gedeeld met zo’n 180 tot 200 vrouwen. Nog niet de helft heeft zijn slaapkamer (bij z’n moeder thuis) gezien: “Dus die mogen zich wel speciaal voelen.” De andere keren dat hij seks had was dat in de schuur of in een goedkoop hotelkamertje. Ook laat hij trots een parkeerplek zien waar hij weleens vrouwen mee naartoe neemt voor seks in zijn auto.

Stiekem filmen
Hij filmt zijn sekspartners zonder dat zij het weten en als ze weer thuis zijn dan bekijkt hij de beelden met zijn vrienden. “Ik heb ze in mijn macht”, vertelt hij lachend. Kijkers vinden zijn uitspraken afschuwelijk en delen hun frustratie op Twitter. ‘Dit is echt de meest respectloze kerel naar vrouwen op de hele aardbodem’, zo schrijft iemand. Bekijk het fragment zelf hieronder:

 

De hele aflevering bekijk je hier. 

Bron: 40 dagen zonder seks, Twitter, Lindanieuws | Beeld Videostill EO