Kijkers zijn niet te spreken over stel in Bed & Breakfast: ‘Een bonkerig kussen?’

Bed & Breakfast

Het koppel vond het kussen te ‘bonkerig’

In het programma Bed & Breakfast is het altijd smullen hoe kritisch de kandidaten zijn, maar het koppel Ralf en Peter maakte het gisteren wel erg bont. Vooral hun beklag over de kussens zorgde voor gefronste wenkbrauwen bij de kijkers thuis. 

Bed & Breakfast

In de aflevering van gisteren gingen de kandidaten op bezoek bij de B&B van Chantal, midden in het centrum van Weert in Limburg. Chantal, die het samen runt met haar schoonzus Annie, is heel trots op het gastenverblijf, maar Ralf en Peter denken daar toch anders over.

Bonkerig kussen

Ralf en Peter, die zelf een ouden paardenstal en duiventil hebben omgebouwd tot B&B, waren namelijk niet te spreken over het verblijf. Zo beklaagt Peter na een nachtje slapen dat het kussen ‘een beetje bonkerig’ is. “Het is een beetje alsof die ooit een keer gewassen is. Prima natuurlijk, maar die vulling blijft dan niet meer één stuk, die wordt bonkerig.”

Kijkers op Twitter

Naast het slechte kussen, was het koppel ook niet tevreden over de plinten, en besluiten ze om tien euro minder dan de vraagprijs te geven. Dit viel alleen niet in goede aarde van de kijkers, die het stel ‘krenterig’ en ‘mierenneukers’ noemen. Ook hadden velen nog nooit gehoord van de term ‘bonkerig’, met hilarische reacties op Twitter tot gevolg.

Een kijker zag ook een overeenkomst met Karbonkel, het enge monster van het programma Ik, Mik, Loreland.

Bed & Breakfast is elke maandag om 21:30 uur te zien bij Omroep MAX op NPO1. 

Lees ook: Fans van Bed & Breakfast opgelet: déze B&B staat te koop!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill Bed & Breakfast