Kijkers zijn weg van Britt Dekker in haar nieuwe programma Britts Gouwe Ouwe

Na de eerste aflevering waren de reacties zeer positief

Britt Dekker heeft haar eigen nieuwe SBS-programma, Britts Gouwe Ouwe. Na de eerste aflevering gisteravond zagen we hoe de blondine een aantal weken in een verzorgingstehuis verblijft. Met haar aanwezigheid hoopt ze de bejaarden in het tehuis een hart onder de riem te steken en hun laatste wensen in vervulling te laten gaan. Kijkers vinden het hartverwarmend hoe Britt met de ouderen omgaat.

Britts Gouwe Ouwe

Britt start haar programma met een persoonlijk bericht in de camera. Vanwege de coronacrisis zijn de opnames namelijk eerder gestopt. Tot groot verdriet van Britt zelf, want ze zat naar eigen zeggen helemaal op haar plek als verzorgende voor bejaarden in het tehuis. Ze belooft de ouderen dan ook dat de opnames na de crisis weer zo snel mogelijk opgepakt worden. Tegenwoordig videobelt Britt nog bijna iedere dag met de bewoners van het verzorgingstehuis.

Hilarische en hartverwarmende beelden

Gelukkig zijn er al wel beelden voor de uitbraak van het coronavirus opgenomen en deze eerste beelden zagen we gisteren in het nieuwe programma Britts Gouwe Ouwe. Zo is de blondine van plan om een grote welkomsttaart voor de bewoners te maken. Om de juiste ingrediënten voor de taart in huis te halen neemt Britt twee gezellige dames van het tehuis mee op pad, wat al voor de nodige hilariteit zorgt. Al met al smelten de kijkers thuis van de hartverwarmende beelden en delen ze massaal positieve reacties op social media.

Heb je de aflevering van Britts Gouwe Ouwe gemist? Bekijk hier de eerste aflevering terug.

Lees ook: Even kijken: zo ziet de inrichting van Frank en Rogier eruit

Beeld: videostill