Kijkers diep onder de indruk van Miss Montreal bij Beste Zangers  

Miss Montreal beste zangers

De zangeres stapt volledig uit haar comfort zone

Dat Miss Montreal lekker kan zingen, dat wisten we al. Maar dat ze ook kan rappen, dat is nieuw! De Twentse zangeres blijkt een echt multitalent, zo zagen we gisteren in de tweede aflevering van De Beste Zangers van Nederland. En de reacties op dit muzikale uitstapje? Die zijn lovend!

Iets bijzonders

Tijdens de tweede aflevering van het nieuwe seizoen De Beste Zangers van Nederland stond Diggy Dex centraal. Andere kandidaten, waaronder Suzan en Freek, Tabitha en Stef Bos, zongen liedjes van en voor de rapper. Ook Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, had iets bijzonders voorbereid. Ze besloot te gaan rappen! Iets wat compleet buiten haar comfort zone ligt, mede doordat de zangers stottert.

Flinke uitdaging

Sanne besloot de uitdaging aan te gaan en bracht het nummer Viervoeters ten gehore. En, bijzonder genoeg, zonder ook maar één woord te stotteren, rapte ze het hele nummer uit. Het nummer gaat razendsnel en bevat een stortvloed aan woorden, een flinke uitdaging dus voor de Twentse. Het nummer maakte dan ook diepe indruk op de overige kandidaten op de bank én bij de mensen thuis.

Niet helemaal tevreden

Ondanks de lovende reacties, is Sanne zelf niet helemaal tevreden na haar optreden. Halverwege het nummer maakt ze een klein foutje en is ze er even uit. Toch herpakt de zangers zich snel en freestylet zelfs nog een stukje. Na afloop zorgt het foutje voor tranen bij Miss Montreal: “Ik heb hier zo hard op geoefend, dus dan is het jammer dat het niet helemaal lukt.” Achteraf kan de zangers er gelukkig wel tevreden op terugkijken, ze geeft aan dat het is wie ze is en dat het niet altijd perfect kan zijn. En zo is het maar net!

Lovende reacties

Dat kleine foutje wordt snel vergeven door mensen thuis. Op Twitter stromen de lovende reacties dan ook binnen. “Respect voor Miss Montreal, doet ze toch ff bij Beste Zangers”, zegt iemand. Andere reacties: “Wauw!!”, “Ongelooflijk veel respect, doe het maar na” en “Eindbaas!!” En dat respect kunnen we alleen maar beamen.

Lees ook: Nick en Simon presenteren aankomend seizoen Beste Zangers

Bron: RTL Boulevard, Twitter | Beeld: Videostill