Kijkers Steenrijk, Straatarm twijfelen aan Temptation Island-koppel

jaimy en mira

Het inkomen en beroep wordt in twijfel getrokken

In de nieuwste aflevering van Steenrijk, Straatarm ruilden alleenstaande moeder Lianne en haar 3 dochters voor een week met het Temptation Island-koppel Jaimy en Mira. Kijkers van het populaire programma trekken de rijkdom van het Temptation Island-koppel echter in twijfel. 

Jaimy & Mira

Elke week zijn er de nodige reacties op het programma Steenrijk, straatarm en deze week was er vooral veel ophef over het inkomen van Jaimy en Mira. Zij ruilen voor een week van huis, leven en budget met moeder Lianne en haar drie dochters Lizzy, Isabella en Soraya. Lianne krijgt een uitkering, omdat ze is afgekeurd vanwege ernstige gezondheidsproblemen. Van de uitkering moet ze zichzelf en haar drie dochters onderhouden, waardoor ze wekelijks 50 euro tot haar beschikking heeft om van te kunnen leven. Temptation Island-koppel Jaimy en Mira heeft daarentegen 1750,- euro per week om uit te geven. De twee leven in het zonnige Marbella in Spanje. Jaimy geeft aan makelaar van beroep te zijn en Mira helpt Jaimy met de online rompslomp.

Kritiek

De kijkers van Steenrijk, Straatarm geloven de rijkdom van het koppel niet en ook het beroep van de Temptation-verleider wordt massaal in twijfel getrokken. Zelfs aan het gehele programma wordt door een kijker getwijfeld, blijkt op Twitter. “Nou had ik altijd mijn twijfels bij dit programma, maar dat is nu wel definitief. Dit zijn geen rijke mensen. Hooguit mensen die zich een lening bluffen en over drie jaar zelf in de bijstand zitten”. Oei!

Lees ook: Kijkers vol lof over zoon uit arm gezin Steenrijk, Straatarm

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress