Kijkers teleurgesteld nieuw seizoen Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een prikkie

Het programma is volgens kijkers niet meer hetzelfde zonder Frank en Rogier

Gisteravond was Paleis op een Prikkie voor het eerst te zien zonder de vaste presentatoren Frank en Rogier. Voor veel fans van het programma is dat even wennen of zelfs reden om weg te zappen. “Ik ga Netflixen”, klinkt het alom op Twitter.

Frank en Rogier

In het populaire SBS6-programma Paleis voor een Prikkie worden mensen geholpen die het niet breed hebben, maar wel toe zijn aan een nieuw interieur. De eerste seizoenen werden steevast gepresenteerd door Frank Jansen en Rogier Smit. De interieurstylisten wisten keer op keer met een minimaal budget en creatieve oplossingen een woning om te toveren tot een paleisje. Nu het duo is vertrokken naar RTL 4, moeten kijkers van het programma het met andere presentatoren stellen. En dat is blijkbaar even wennen…

Teleurgestelde reacties

De opvolgers van Frank en Rogier, presentatoren Brian en Peer, kunnen rekenen op heel wat kritiek. Veel kijkers twitteren teleurgesteld dat ze het oude duo missen en dat ze het programma voortaan maar overslaan. Toch is er ook begrip voor de nieuwe presentatoren, die nog in hun rol moeten kruipen. “Als iets zo goed loopt en populair is, is datgene veranderen gewoon gevaarlijk”, vindt een van de kijkers.

Bed & Breakfast

Ondertussen maken Frank en Rogier zich klaar voor een nieuw programma op RTL4. In Frank & Rogier checken in blijft het stylistenduo mensen een handje helpen met hun interieur. Zij richten zich deze keer specifiek op bed & breakfasts die wel een nieuw likje verf kunnen gebruiken. Het nieuwe programma is vanaf 1 september op televisie te zien.

Lees ook: André Hazes trekt half miljoen kijkers met nieuw programma

Bron: RTL Boulevard, Televizier | Beeld: Videostill

Array