Kijkers TV Kantine verbaasd over steengoede persiflage Robert ten Brink

Robert ten Brink

‘Zelden zo’n goede imitatie gezien’ 

De TV Kantine zit wekelijks bomvol persiflages van bekende Nederlanders. Over sommige imitaties zijn de meningen verdeeld, maar over die van Robert ten Brink is iedereen het eens: die is spot on. Acteur Ricardo Ras zet de presentator zelfs zo goed neer, dat sommige kijkers denken dat hij het gewoon is. 

TV Kantine Miljonairs 

‘Robert’ komt dit seizoen regelmatig voorbij de TV Kantine. En dat is niet geheel toevallig. Acteur Ricardo deed namelijk mee aan de imitatiejacht De Casting Kantine. Hij won het programma en mag daarom dit seizoen meespelen in de TV Kantine. Gisteren zagen we Robert in de ‘TV Kantine Miljonairs’, waarin hij het bekende spel met diverse bekende kandidaten, zoals Nicolette van Dam, Stefano Keizers en Bram Krikke, speelde. 

Reacties

Volgens de kijkers hadden de makers geen betere acteur kunnen vinden voor deze rol dan Ricardo. Op Twitter laten mensen dan ook massaal weten hoe goed de persiflage is. “Geweldig goed nagedaan die Robert Ten Brink. Die stem, zijn houding, alles klopt”, laat een kijker weten. “Ongelooflijk hoe goed deze imitatie is”, “Hij is het gewoon hè” en “Zelden zo’n goede imitatie gezien”, luiden andere reacties. Een kijker is vindt het zelfs ‘de beste imitatie ooit’. Die kan Ricardo mooi in zijn zak steken! 

 

Lees ook: Marc-Marie Huijbregts vindt TV Kantine-persiflage ‘een beetje gemeen’

Bron: RTL Boulevard, Twitter | Beeld: Videostill De TV Kantine