Kijkers uiten kritiek op nieuw koppel in MAFS: ‘Hoe kun je de plank zo misslaan?’

mafs

Volgens kijkers hebben de experts hier niet goed over nagedacht

We hebben in Married At First Sight al heel wat mislukte huwelijken voorbij zien komen. Na al die mismatches lijken de experts van het programma het nog steeds niet aan het juiste eind te hebben. Volgens kijkers is er opnieuw een koppel dat absoluut niet bij elkaar past. 

De plank misslaan

De eerste koppels in MAFS zijn op huwelijksreis geweest, dus het wordt tijd om nieuwe kandidaten voor te stellen. Ditmaal zijn het Jan en Brigitte die elkaar voor het altaar voor het eerst zullen ontmoeten. Maar of een huwelijk tussen de twee gaat slagen? Kijkers zien het somber in. Via Twitter stromen de negatieve reacties over de match tussen de twee namelijk binnen.

Tegenpolen

Tijdens de voorstelronde zagen we Jan, die zichzelf een ‘joggingpakkenman’ noemt. Jan is een gezelligheidsdier en hoopt naar eigen zeggen op een ‘verzorgd vrouwtje’, iets wat Brigitte zeker is. Maar of de twee dan ook een match zijn, dat is volgens kijkers maar een kleine kans. Brigitte is naar eigen zeggen een controlfreak en ontzettend ijdel. Ook zouden de twee volgens kijkers in totaal verschillende werelden leven.

Pittige reacties

Via Twitter laten MAFS-kijkers zich uit over het nieuwe koppel. “Is een match die ik niet zie. Brigitte is te dominant voor hem”, “Jan en Brigitte: ik krijg nu al plaatsvervangende schaamte. Deze mensen leven echt in twee totaal verschillende werelden. Dit gaat hem never nooit niet worden. Hoe kún je de plank zo misslaan als expert”, “Hebben de matchers liggen slapen bij het matchen van Jan en Brigitte? Ik zie echt 0,000 match”, klinkt het op Twitter.

Lees ook: MAFS Arjan reageert op de vele kritiek die hij heeft gekregen

Bron: Metronieuws | Beeld: Married At First Sight