Kijkers van Chateau Meiland vinden opgezette Bommel ‘griezelig’ en ‘ongepast’

Meilandjes

Een opgezette hond bij de receptie? Liever niet, zeggen kijkers

Wie de Meilandjes op de voet volgt, weet dat zij in 2021 afscheid hebben moeten nemen van hun hond Bommel. Toch missen ze het dier niet helemaal in Code Rosé, want het dier is opgezet en als versiering neergezet bij de receptie van het pension. En we kunnen wel stellen dat niet alle kijkers daar gediend van zijn. 

Prominent plekje

Toen twee jaar geleden hun trouwe viervoeter overleed, besloot de familie Meiland om Bommel te laten opzetten. Eerder kreeg het dier een plekje in de slaapkamer, maar nu is hij ook te bewonderen op een prominente plek bij de receptie van Code Rosé. “Hij hoort hier echt, ja”, zegt Erica als de familie de hond heeft neergezet bij de receptie.  “Ik ga wel een kaartje erbij zetten, ‘niet aankomen alstublieft’.”

Griezelig en ongepast

Voor gasten die Bommel willen aaien hoeft Erica echter niet bang te zijn, zo blijkt uit reacties van kijkers op Twitter. “Een dode hond bij de receptie neerzetten? Dan was het voor mij wel klaar, hoor”, schrijft een kijker verontwaardigd. “Die opgezette hond is toch iets privé. Vind dit gewoon griezelig, smerig en vooral ongepast”, laat iemand anders weten. Kijkers zijn het er over eens: de hond hoort niet in de receptie van het pension.

Stijl

Toch zijn kijkers over iets anders wél positief gestemd. De inrichting van het pension valt bij veel mensen in de smaak. “Mooie kamers hoor! Echt prachtig geworden, Code Rosé”, schrijft iemand. “Je kan lullen wat je wil maar stijl hebben ze!”

Lees ook: Yes! Winter Vol Liefde begint in déze periode

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld