Kijkers verbazen zich over ‘klusjesman’ Melvin in B&B Vol liefde

‘Vrouwen mogen best over je heen lopen, maar niet heen en weer’, grapt iemand op Twitter

Kijkers hebben gisteravond weer vol verbazing zitten kijken naar B&B Vol liefde. Niet alleen gaf Bert Ysolde nog een flinke trap na toen ze hem vertelde dat ze naar huis ging, ook het liefdesavontuur van Melvin in Italië loopt nog allesbehalve soepeltjes. Volgens veel kijkers heeft B&B-eigenaresse Debbie hem namelijk alleen maar naar Salerno laten vliegen om wat klusjes op te knappen. 

Melvin en Debbie

Hoe hard hij zijn best ook doet, het wil maar niet echt vlotten tussen Melvin en Debbie. Toen hij afgelopen week een romantische date had gepland, gooide de komst van Pascal roet in het eten. Hoewel er inmiddels een heuse bromance is opgebloeid tussen de twee heren, is van een romantische klik met Debbie nog geen sprake.

Aan het werk

Veel kans om Debbie beter te leren kennen, krijgt Melvin ook niet. In de aflevering van gisteravond werd de technicus weer eens aan het werk gezet terwijl de B&B-eigenaresse Pascal op een romantische, Italiaanse date meenam. Tot grote verbazing van de kijkers thuis, die er op Twitter het een en ander over te zeggen hadden.

Klusjesman

“Hij mag niet mee, maar wordt aan ‘t werk gezet… GA LEKKER OP EEN TERRAS ERGENS ZITTEN MELVIN en scoor een LEUKE Italiaanse i.p.v. Debbie die je aan ‘t lijntje houdt”, tweet iemand. Een ander bestempelt Melvin officieel tot ‘klusjesman’: “Aangenaam, dit is klusjesman Melvin, de handige handjes van Debbie. Voor al haar klusjes in huis.” Tot slot heeft iemand nog wel wat wijze woorden voor de technicus: “Als Melvin mijn zoon zou zijn, kreeg hij bij terugkeer een heropvoeding van me. Vrouwen mogen best over je heen lopen, maar niet heen en weer!!!”

Bekijk hieronder nog enkele hilarische tweets over Melvin, Pascal en Debbie:

Tot slot is een kijker benieuwd of er nog andere mannen naar Italië komen voor een date met Debbie:

vin

Lees ook: Nieuwkomer Jacob zorgt in B&B Vol liefde voor veel hilarische momenten

Bron: Twitter | Beeld: Videostill B&B Vol liefde