Kijkers verdeeld over nieuw oranje interieur Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een Prikkie oranje interieur

In het interieur was wel erg veel oranje terug te vinden

Gisteravond stond er een nieuwe, bijzondere aflevering van Paleis voor een Prikkie klaar. Vriendin Linda schreef een brief aan interieurstylisten Frank en Rogier. Volgens haar verdienden moeder Sandy en dochters Naomi en Demi een nieuw en fris interieur. De mannen gaven gehoor aan de oproep van Linda en reisden daarom af naar het prachtige Limburg.

Wat vind jij van het nieuwe oranje interieur in Paleis voor een Prikkie?

Gezin

Alleenstaande moeder Sandy woont samen met dochters Naomi en Demi én kleinkind Jayla in een kleine rijtjeswoning in het Limburgse Tegelen. Door de drie banken en de grote box van kleine Jayla staat de woonkamer bomvol. Het gezin heeft een zware periode achter de rug, omdat dochter Naomi vorig jaar op 19-jarige leeftijd beviel van haar dochter Jayla. Ondanks dat de zwangerschap niet gepland was en Naomi niet meer samen is met de vader van haar dochter, is het gezin dolgelukkig met elkaar.

Oranje interieur

Om een nieuwe, frisse start tegemoet te gaan – iets dat hartsvriendin Linda het gezin ontzettend gunt – gaan Frank en Rogier aan de slag. Na het bekijken van de verschillende interieurstijlen zijn de mannen eruit. Het nieuwe interieur krijgt de naam: ‘Orange meets the new Gypsy’. En met name de kleur oranje is iets waar de mannen niet op bezuinigen. Menig kringloopwinkel wordt versleten om oranje meubelen en accessoires te vinden. De kijkers vinden het nogal wat en steken hun mening niet onder stoelen of banken op Twitter. 

 

Slaapkamer Demi

Als klap op de vuurpijl wordt er niet alleen gedacht aan de gezamenlijke huiskamer, maar krijgt ook de slaapkamer van dochter Demi een metamorfose. Iets wat ze door alle hectiek van de afgelopen periode volgens vriendin Linda zeker verdient. Het geluk kan voor het gezin niet meer op en ze lijken zeer tevreden te zijn met hun nieuwe paleisje. Dat is waar het natuurlijk allemaal om draait in Paleis voor een Prikkie!

Paleis voor een prikkie oranje interieur

Paleis voor een prikkie oranje interieur Paleis voor een prikkie oranje interieur Paleis voor een prikkie oranje interieur

Aflevering terugkijken? Klik hier.

Lees ook: Annemarie vond man Simon Keizer in het begin maar een ‘glibber’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: SBS 6 | Beeld: Videostill Kijk.nl

Array