Kijkers Vier Handen op Eén Buik lovend over ‘lieve vader’

vader

Zo’n vader gun je iedereen

In de nieuwste aflevering van ‘Vier Handen Op Eén Buik’ speelt Marleen van 20 de hoofdrol. Ze wordt bijgestaan door bekende moeder Channah Koerten, maar het is de vader van Marleen waar kijkers vol lof over zijn. Ze zijn ontroerd door de manier waarop hij zijn dochter, die overigens geen contact heeft met haar moeder, bijstaat en ondersteunt. 

Trotse opa

Doordat Marleen geen contact heeft met haar moeder, heeft haar vader de zorg voor haar altijd op zich genomen. Marleens vader kan niet wachten op opa te worden, zegt hij in gesprek met Channah. Hij pikt een traantje weg als hij vertelt enorm uit te kijken naar de bevalling en dan vooral naar het moment dat de baby op zijn dochter wordt gelegd. “Dat moment moet zo bijzonder voor haar zijn.” De lieve woorden raken ook realityster Channah, die het heel bijzonder vindt hoe liefdevol de vader over zijn dochter praat.

Hij is ontzettend trots op zijn zwangere dochter en ondersteunt haar waar mogelijk. Marleen is erg blij met de hulp van haar vader, maar geeft wel toe een moederfiguur te missen tijdens haar zwangerschap. “Ik kan niet alles aan papa vragen. Papa’s zijn niet zwanger”, zegt ze.

Babynieuws

Na de geboorte van baby Ella Mina, straalt de kersverse opa van trots. “Als ik een baby zou zijn, zou ik Marleen als mijn moeder willen”, zegt hij breed glimlachend. En hij heeft geluk, want zijn dochter woont nog bij hem in huis waardoor hij veel tijd met zijn kleindochter kan spenderen. Dit doet hij dan ook met alle liefde.

Kijkers van het realityprogramma zijn helemaal weg van de vader van Marleen. Op sociale media schrijven ze teksten vol lof, zoals: “Zo’n ouder als deze vader gun je iedereen!”

Lees ook: ‘Oei: kleinkind valt van de trap onder toezicht van Erica Meiland’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Vier Handen op Éen Buik

Array