Kijkers vol lof over spectaculair optreden Davina Michelle bij Songfestival: ’Niet normaal’

Davina Michelle

Heb jij ook zo genoten van het optreden?

Tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival gisteravond stond een spectaculaire interval act op de planning. Davina Michelle bracht haar nieuwe single, Sweet Water, ten gehore. De zangeres wist vele kijkers thuis weg te blazen met haar zang. Twitteraars zijn vol lof over hét optreden van de avond. 

The power of water

Davina Michelle verzorgde samen met actrice Thekla Reuten en een grote groep dansers de pauze-act tijdens de eerste halve finale van het Songfestival. De act was een ode aan de Deltawerken die ons land beschermen tegen overstromingen en stond, uiteraard, helemaal in het teken van water. Speciaal voor het Songfestival schreef Davina Michelle het nummer Sweet Water, dat gisteren tijdens de show de primeur beleefde. De makers van het liedjesfestijn hebben alle technologische snufjes toegepast op de act, om The power of water zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. En als we Twitter mogen geloven, is dat meer dan goed gelukt!

Niet normaal

“Davina laat alle deelnemers aan de halve finale even zien hoe je live zingt én performt”, schrijft iemand op Twitter. Anderen noemen de act “niet normaal” en “het beste van de avond”. “Sterk en spatzuiver”, vat iemand het optreden samen. Als het aan de kijkers thuis ligt, sturen we Davina Michelle volgend jaar dus naar het Songfestival. Wellicht mogen we het evenement een jaar later dan weer organiseren!

Bekijk het optreden van Davina Michelle hieronder:

Lees ook: Deze landen staan zaterdag in de finale van het Eurovisie Songfestival

Bron: AD, Twitter | Beeld: Brunopress