Kijkers vol lof over Matteo van der Grijn en Keizer in The Passion

The Passion

De rollen van Petrus en Judas waren dit jaar favoriet

Gisteravond was het traditiegetrouw weer tijd voor The Passion. Dit jaar werd het paasverhaal live verteld vanuit Zeist, door verteller Kluun. En hoewel de meningen over de hoofdrollen verdeeld waren, zijn kijkers unaniem lovend over Keizer (Judas) en Matteo van der Grijn (Petrus).

Petrus en Judas

Het was alweer de veertiende editie van The Passion, gisteravond in Zeist. Hoofdrollen waren er dit keer voor William Spaaij als Jezus en Angela Schijf als Maria. Verder kroop Gaia Aikman in de huid van Maria Magdalena en vertolkte Robbert Rodenburg voor het eerst de rol van ongelovige Tomas in het paasspektakel.

Maar het zijn twee anderen waar kijkers op X niet over uitgepraat raken. Rapper Keizer, die de rol van Judas vertolkte, en acteur Matteo van der Grijn, die Petrus speelde, hebben veel mensen geraakt. Mensen zijn dan ook vol lof over de twee.

Ook kritiek

Naast de vele complimenten voor Keizer en Matteo, is er ook kritiek op The Passion. Zo is niet iedereen even enthousiast over de zangkunsten van Angela Schijf. Sommige kijkers noemen het zelfs ‘de slechtste editie ooit’. Ai!

Kan niet stuk

Voor één iemand was het ook een heel bijzondere avond. Actrice Angela Schijf zong dit jaar namelijk de hit Zelfs je naam is mooi van Henk Westbroek in The Passion. En de zanger was daar enorm blij mee, zo deelt hij op X. “Dit jaar kan niet meer stuk. Na jaren tevergeefs wachten eindelijk een liedje van me in The Passion.

Wat vond jij van deze editie?

Lees ook: Eieren verstoppen en versieren: waar komen tradities met Pasen vandaan?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: YouTube The Passion 

Array