Kijkers zijn woedend op rijke dames in ‘Steenrijk, Straatarm’

De aflevering van ‘Steenrijk, Straatarm’ deed flink wat stof opwaaien bij de kijkers

Gisteravond werd weer een nieuwe aflevering van het SBS-programma Steenrijk, Straatarm uitgezonden. Waar kijkers normaliter positief zijn over de deelnemers, valt ditmaal het rijke koppel absoluut niet in de smaak. De rijke vriendinnen zouden volgens veel mensen arrogant en onsympathiek overkomen.

Wat vond jij van de aflevering van Steenrijk, Straatarm gisteravond?

Arm gezin

In de recente aflevering van Steenrijk, Straatarm waren beste vriendinnen Nynke en Marcia uit het chique Amsterdamse Oud-Zuid te zien. Zij ruilden met het arme gezin van Angeline. Met haar twee dochters heeft Angeline een zware periode achter de rug. Het gezin verruilt hun woning, waar ze met erg veel plezier woont, voor een luxe appartement in Amsterdam. Wanneer Angeline de geldpot openmaakt, wordt het haar allemaal even te veel. “Het is te veel verschil, 75 euro of 1800 euro.” Angeline en haar twee dochters troosten zich met de gedachte dat, ondanks dat ze weinig geld hebben, ze wel elkaar hebben en een warm gezin vormen. Eén van de dingen die Angeline nu met haar dochters kan doen is in een restaurant gaan lunchen. Daar komen ze niemand minder dan acteur Dirk Zeelenberg tegen, wat de dag van de dames helemaal lijkt goed te maken.

Rijke dames

Bij de modeliefhebsters Nynke en Marcia pakt het budget echter anders uit, wat ze niet erg geliefd maakt bij de kijkers. Wanneer de rijke dames zien met hoeveel geld ze het samen een week moeten volhouden, barsten ze in lachen uit. Het duurt niet lang of er wordt een lijst opgenoemd met de dingen die ze nu een week lang niet meer kunnen doen. Vol ongeloof wordt op Twitter gereageerd op deze uitzending van Steenrijk, Straatarm. Zo worden de dames arrogant genoemd en zijn veel kijkers ontzettend verbaasd over het feit dat het overgebleven geld van het arme gezin in hun eigen zaak wordt gestoken. 

Bekijk hieronder een korte samenvatting van de aflevering van gisteravond:

Lees ook: ‘De Zwakste Schakel’ is terug van weggeweest en dit vonden de kijkers ervan

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, SBS6 | Beeld: Videostill, YouTube SBS6