Kijkers zijn niet te spreken over deze boer uit Boer Zoekt Vrouw

Boer Zoekt Vrouw boer Rob

‘Ik erger me kapot’, schrijven kijkers over een van de boeren

Hoe graag we ook kijken naar Boer Zoekt Vrouw, er zijn altijd wel een paar deelnemers die niet helemaal in de smaak vallen bij het publiek. Dit jaar lijkt de twijfelachtige eer van ‘meest irritante boer’ te gaan naar boer Rob. Op Twitter hebben kijkers geen goed woord over voor de muzikale fruitteler.

Meer vragen stellen

Afgelopen zondagavond was er weer een nieuwe aflevering van Boer Zoekt Vrouw op de buis. Bijna 2,9 miljoen Nederlanders zaten voor de televisie om te kijken hoe het de boeren vergaat in hun zoektocht naar de ware liefde. Loopt de logeerweek op rolletjes of blijft het een kille bedoening? Als het aan de twitterende kijkers ligt, is de logeerweek voor boer Rob in ieder geval allesbehalve een succes. De Gelderse fruitteler kan op flink wat kritiek van het publiek rekenen. Want hoewel zijn date Wendy hem op het hart heeft gedrukt om minder over zichzelf te praten en meer te luisteren naar anderen, lijkt boer Rob hier geen boodschap aan te hebben.

In de schijnwerpers

Hoewel Rob erop werd aangesproken dat hij te vaak over zichzelf vertelt, aarzelde hij na dit confronterende gesprek niet om zichzelf opnieuw in de schijnwerpers te zetten. In de aflevering zagen we dat hij een zangavond organiseerde om de vrouwen zijn muzikale talenten te laten horen. Voor veel kijkers is dit de druppel. “Oh wat eng…De hele dag over jezelf praten en in de avond moeten ze ook nog zelfgeschreven liedjes aanhoren bij Rob”, klinkt het op Twitter. “Wil Rob een vrouw of een platencontract?” vraagt een andere kijker zich af.

Lees hieronder meer reacties:

Nachtzoen

Dat Rob na het organiseren van dit optreden alle dames een nachtzoen kwam geven, leidde bij veel kijkers ook tot ongemak of hilariteit. “Gaat hij daarbij ook een verhaaltje voorlezen?”, klinkt het grappend op Twitter.

De volgende aflevering van Boer Zoekt Vrouw is te zien op zondag om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Lees ook: Zien: zo zag boer Jouke van Boer zoekt Vrouw er vroeger uit

Bron: Shownieuws, Twitter | Beeld: KRO-NCRV beeldbank, fotograaf: Linelle Deunk