Stralende Kim Feenstra pronkt met babybuik op bikinifoto’s

Kim Feenstra

Het model zit naar eigen zeggen lekkerder in haar vel dan ooit tevoren

Kim Feenstra draagt haar zwangerschap met trots. De zomerse temperaturen grijpt ze dan ook aan om haar prachtige babybuik te showen in bikini. “Vrouw zijn is gewoonweg fantastisch.”

In verwachting

Kim Feenstra (34) ziet haar zwangerschap niet als iets vanzelfsprekends. Het model deelde eerder al dat het haar niet lukte om op natuurlijke manier zwanger te worden. Met haar verhaal wilde ze het taboe van onvruchtbaarheid doorbreken. Enkele weken geleden maakte een dolgelukkige Kim bekend dat er dan toch een kindje op komst was. Na een moeilijke weg lukte het haar om dankzij ivf-behandelingen in verwachting te raken.

Baby bump in bikini

Dat Kim ook tijdens haar zwangerschap het poseren niet verleerd is, blijkt wel uit de kiekjes die ze op haar Instagrampagina deelt. De blondine showt trots haar baby bump in haar zomerse bikinifoto’s. Op een Grieks eiland viert Kim haar tijd als aanstaande moeder met zon, zee en strand.

Lekker in haar vel

In de bijschriften van haar foto’s spreekt Kim keer op keer haar dankbaarheid uit voor de groeiende baby in haar buik. In haar laatste post laat de Groningse weten dat ze zich goed voelt bij haar veranderende lichaam: “Ik heb me nog nooit zo lekker in mijn vel gevoeld. Ik vind het geweldig dat mijn lichaam voor een ander mens kan zorgen. Vrouw zijn is gewoonweg fantastisch.” Dat de blijheid van Kims gezicht afstraalt, blijft ook bij haar volgers niet onopgemerkt. “Wat ben je (jullie) prachtig lieverd,” complimenteert Yolanthe Cabau. Ook Nicolette van Dam, Quinty Trustfull, Eva van de Wijdeven en Carolien Spoor genieten volop meer van Kims zwangerschap.

Lees ook: Sylvie Meis woedend om vergelijking bikinifoto Linda de Mol

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube