Kim Feenstra in de wolken: ‘Ik explodeer van liefde’

Kim Feenstra

‘Alle clichés zijn waar’, aldus het model 

Kim Feenstra kan haar geluk niet op. In oktober is het model bevallen van haar eerste zoon, Brooklyn. De kersverse moeder is helemaal in de wolken met haar kleine spruit. Naast een hoop liefde voor de kleine Brooklyn, heeft Kim nog iets anders ontwikkeld de afgelopen tijd: een bijzondere fetisj. 

Voetjes fetisj

“Om op te eten. De liefste voetjes die ik ooit heb gezien”, schrijft Kim bij een zwart-witfoto van een voetje van de kleine Brooklyn. “Heb een voetjes fetisj ontwikkeld. Maar wel alleen voor de voetjes van mijn eigen kind. Wat een liefde. Ik explodeer. Van liefde”, vervolgt de kersverse moeder. Nu Kim zelf moeder is, snapt ze precies hoe andere moeders zich voelen: “Alle clichés zijn waar.”

Gek op voetjes

Andere moeders snappen het model helemaal, zo blijkt uit de reacties onder de foto. “Babyvoetjes zijn the best. Ik friemel nog altijd aan de voetjes van mijn jongens van 3 en 5. Die van 5 vindt het niet leuk, maar mijn jongste kan er geen genoeg van krijgen”, schrijft iemand. “Heerlijk die kleine voetjes” en “zo gek op voetjes”, zeggen anderen. Ook bekende moeders Quinty Trustfull, Chantal Janzen en Kim Kötter laten massaal hartjes achter in de reacties. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Lees ook: Wauw! Zwangere Kim Feenstra deelt intiem moment op Instagram

Bron: Instagram Kim Feenstra | Beeld: Videostill YouTube