Een jongetje of een meisje? Kim Feenstra vertelt over geslacht baby

Het model krijgt dagelijks de vraag of ze een zoon of een dochter krijgt

Kim Feenstra is in verwachting van haar eerste kindje. Op haar Instagram deelt het model de mooiste foto’s met haar baby bump. Ze krijgt dan ook dagelijks de vraag of het een jongetje of een meisje wordt. In haar laatste Instagram post is Kim heel duidelijk over het geslacht van de baby. 

Geslacht van de baby

“Is het een jongetje of een meisje? Deze vraag krijgen we een paar keer per dag”, schrijft Kim onder de foto, waarop zij en vriendlief Stanley Tailor een reeks echo’s vasthouden. Ze is heel duidelijk hierover. “Het antwoord op de vraag is: we weten het niet.” Sterker nog, de twee willen het geslacht van de baby nog niet weten. “Noem ons ouderwets, maar het is een verrassing.”

Lastig IVF-traject

Het stel laat weten dat het voor hen al heel speciaal is dat ze dit geluk mogen ervaren. “Zeker na een IVF-traject”, vertelt het 34-jarige model. Het model deelde eerder al dat het haar niet lukte om op natuurlijke manier zwanger te worden. Met haar verhaal wilde ze het taboe van onvruchtbaarheid doorbreken. “Geluk staat aan onze kant met deze zwangerschap. We weten namelijk dat het niet vanzelfsprekend is. Daarom maakt het ons niets uit.”

Geen gender reveal

Dus geen gender reveals van Kim en Stanley, laat zij weten onder haar foto. Geen roze of blauwe confettikanonnen, geen piñata met roze of blauw snoep, geen ballon vol roze of blauwe hartjes. Nee, dat zal nog even moeten wachten tot de bevalling. In de tussentijd geniet Kim volop van haar zwangerschap. Op Instagram poseert zij volop met haar mooie babybuik. Ze is natuurlijk sowieso prachtig, maar nu straalt ze als nooit tevoren.

Lees ook: Stralende Kim Feenstra pronkt met babybuik op bikinifoto’s

Bron: Shownieuws, Instagram Kim Feenstra | Beeld: Videostill YouTube