Hoogzwangere Kim Kötter blijft aftellen: ‘Avondklok-issues als je zwanger bent’

De presentatrice was op 14 februari uitgerekend

Het aftellen gaat maar door in huize Kötter-Reesema. Kim was op Valentijnsdag uitgerekend, maar de baby blijft nog even zitten. De hoogzwangere presentatrice en haar zoons worden zo langzamerhand een beetje ongeduldig: “Ik wil NU een McFlurry!!”

Avondklok-issues

Na het aftellen tot 14 februari komt het ‘erbij op tellen’ voor Kim, partner Jaap Reesema en hun twee zoons Muck en Youp. Die laatste loodjes zijn niet altijd even makkelijk, helemaal niet als je de zwangerschapstrek niet kunt stillen. “Het moment dat je graag een McFlurry M&M’s wil en erachter komt dat McDonalds of Uber Eats toch niet bezorgt in Loosdrecht!”, schrijft Kim bij een lieve foto in de babykamer. “Avondklok-issues als je zwanger bent. Maar ik wil NU een McFlurry!”

Kan niet wachten

Ook Muck en Youp kunnen niet wachten tot de kleine er is. “Youp is klaar met wachten. Hij wil de cadeautjes voor de baby al uitpakken. Hij zingt telkens ‘Lang zal de baby leven’, omdat hij vandaag toch echt jarig moet zijn”, schreef Kim gisteren bij een schattige foto van een boos kijkende Youp (2 jaar). Het geduld bij de twee zoons begint eveneens op te raken. “Muck en Youp hebben maandenlang afgeteld naar deze datum”, liet de hoogzwangere Kim op Valentijnsdag weten. “Maar de baby is er nog niet. Ze hebben gepraat met de baby, hartjes getekend op de buik. Liedjes voor de baby gezongen. Maar hij kwam maar niet.” Op Instagram houdt de presentatrice haar volgers voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zou het dit weekend dan toch zo ver zijn?

Lees ook: Zwangere Kim Kötter deelt prachtig filmpje van ‘draakje’ in haar buik 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress