Kim-Lian van der Meij kiest voor andere achternaam

De actrice deelt een foto van het bijzondere moment

Actrice, presentatrice en zangeres Kim-Lian van der Meij kan haar geluk niet op. Na 17 jaar verkering is vriendlief Daniel Gibson op één knie gegaan. Dat betekent ook dat Kim-Lian afscheid neemt van haar achternaam, zo kondigt ze zelf aan.

Favoriete plekje aan zee

“Geduld is een schone zaak…” begint Kim-Lian van der Meij haar heugelijke boodschap. “Na 17 jaar verkering heeft ie eindelijk DE vraag gesteld.” Op haar Instagram-account geeft de actrice een inkijkje in het romantische huwelijksaanzoek. “Tijdens ons wekelijkse mountainbikeritje stopten we ineens op ons favoriete plekje bij zee. Daar stond een tafeltje met rode rozen, champagne en een doosje met een prachtige ring. Het was wonderschoon…windstil, kabbelend water, de zon die langzaam onderging en hij ging op één knie.” Hoe sprookjesachtig wil je het hebben?

Helmpjes nog op

Dat er op dit once in a lifetime moment een voorbijganger langskwam, mocht de pret niet drukken. “We hebben van dit het moment gebruik gemaakt en haar gevraagd een foto te maken. Met fietshelmpje nog op.” Kim-Lian en haar Zweedse vriend Daniel zijn sinds 2003 samen. Ze hebben een dochter, Ronja, en twee zoons, William en Benjamin.

Zo gewoontjes

Wanneer de bruiloft plaats gaat vinden, is nog niet bekend. Wat wél vaststaat, is dat Kim-Lian haar eigen — bekende — achternaam laat varen. In een interview met De Coen en Sander Show laat de aanstaande bruid weten dat ze de naam van haar verloofde, Gibson, mooier vindt. “Van der Meij is ook zo gewoontjes.” Wij vermoedden juist dat Kim-Lian haar huidige en ‘gewone’ achternaam regelmatig moet spellen in thuisland Zweden. Met haar nieuwe achternaam wordt ook dat een tikkeltje makkelijker.

View this post on Instagram

Geduld is een schone zaak… Na 17 jaar verkering heeft ie eindelijk DE vraag gesteld ????? Tijdens ons wekelijks mountainbikeritje, stopte we ineens op ons favoriete plekje bij de zee. Daar stond een tafeltje met rode rozen, champagne en een doosje met een prachtige ring ? Het was wonderschoon … windstil, kabbelend water , de zon die langszaam onder ging en hij ging op e?e?n knie ?? We waren allebei zo onder de indruk van het moment, dat we in de lach schoten van de zenuwen. Het werd nog ongemakkelijker toen een er vrouw langs liep met haar hondje ?? We hebben van het moment gebruik gemaakt en haar gevraagd een foto te maken. Met fietshelmpie nog op ? So in the moment ?? Uiteraard zei ik: JA! ? #sohappy #hanfriade #deaanhouderwint #blessed #kidsdoorhetdolleheen #wijook

A post shared by Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij) on

Lees ook: Romantisch huwelijksaanzoek voor Samantha de Jong

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube