Kim-Lian van der Meij showt haar bikini body op hilarische wijze

Kim-Lian laat zien dat haar leven niet altijd zo glamorous is

Ook Nederlandse sterren zoeken verkoeling in deze hitte. Zo deelt ook Kim-Lian van der Meij een bikinikiekje op haar Instagram, maar met een grappige twist

Instagram versus realiteit

Op haar foto’s laat Kim-Lian het verschil zien tussen Instagram en de realiteit. Op de eerste foto lijkt het alsof ze aan het genieten is onder een heerlijke buitendouche. Op de tweede foto komt de werkelijkheid om de hoek kijken. Daar ligt ze in een pierenbadje en haar buitendouche bestaat uit een… gieter. Niet zo glamorous, maar wel heel herkenbaar.

Positieve reacties

Kim-Lians volgers kunnen de foto’s wel waarderen. “Leuke grap en leuk gemaakt”, reageert iemand onder de foto’s. Ook reacties als ‘geniaal’ en ‘hilarisch’ komen veelvuldig voorbij in de reacties. Zo zie je maar dat niet alles ‘perfect’ hoeft te zijn. Echte plaatjes zijn zoveel leuker, zo bewijst Kim-Lian.

View this post on Instagram

Instaglame vs reality ?? #swipe #tisheet ?

A post shared by Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij) on

Bezige bij

Kim-Lian heeft de coronacrisis zeker niet de hele tijd doorgebracht in het pierenbadje. In de tussentijd heeft ze al een nieuwe Nederlandse single en een lied in het Zweeds uitgebracht. Haar nieuwste nummer gaat over haar grote liefde in Nederland, namelijk Wijk aan Zee. Het nummer heet dan ook heel toepasselijk ‘Wijk aan Zee’. Ook heeft Kim-Lian een stem ingesproken in de animatiefilm Bigfoot Family en speelt ze een rol in de nieuwe Nederlandse romcom Just Say Yes.

Lees meer: Linda de Mol in bikini op de cover: ‘Ik voel me dik en lelijk’

Bron: Shownieuws, Instagram Kim-Lian van der Meij | Beeld: ANP, fotograaf MARIO NAP