Kim-Lian van der Meij laat van zich horen na ziekenhuisopname

Kim-Lian-van-der Meij-ziekenhuis

Veel beterschap!

Vervelend nieuws vanuit Zweden: Kim-Lian van der Meij (40) ligt sinds zaterdag in het ziekenhuis met een nierbekkenontsteking. Dit liet haar management gisteren aan RTL Boulevard weten. De presentatrice laat nu ook zelf van zich horen in een Instagrambericht en doet een oproep aan haar volgers.

Koorts en hevige pijnen

Kim-Lian deelt in een nieuw Instagrambericht waarom ze sinds zaterdag in het ziekenhuis ligt. “Ik had 40,2 graden koorts en hevige pijnen in mijn buik. Het blijkt dat ik een nierbekkenontsteking heb.” De presentatrice laat weten dat het erg pijnlijk en vervelend is, maar blijft toch positief: “Er wordt goed voor mij gezorgd en ik ga er weer helemaal bovenop komen.” Volgens de dokter moet ze tot donderdag in het ziekenhuis blijven.

Afleiding

Haar partner Daniel Gibson en haar drie kinderen moeten het dus nog even zonder haar doen. Vanwege de coronarestricties mag Kim-Lian geen bezoek of bloemen ontvangen, dus ze verveelt zich enorm. Toch is er iets waar je haar enorm mee kunt helpen: “Ik heb een bloed saaie kamer, dus als jullie leuke Netflixseries/-films, online spelletjes of boekentips voor mij hebben om de aankomende dagen mee door te komen, I am thankful!'”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij)

Naar Nederland

Kim-Lian zou eigenlijk deze week naar Nederland reizen voor opnames van het nieuwe seizoen van 50/50, het spelletjesprogramma van SBS6 dat ze samen met Winston Gerschtanowitz presenteert. De actrice woont al een tijdje met haar gezin in Zweden, maar vliegt voor televisieopnames regelmatig op en neer naar Nederland.

Lees ook: Maxime Meiland doet boekje open over kinderwens met Leroy

Bron: Instagram Kim-Lian van der Meij | Beeld: BrunoPress