Herkenbaar: Kim-Lian van der Meij deelt realistisch beeld van stranddag

De presentatrice laat daarbij ook haar bikinibody zien 

Nu de zomer in volle gang is, delen BN’ers massaal hun bikinibody’s op sociale media. Ook Kim-Lian van der Meij doet hieraan mee, maar de presentatrice deelt daarbij ook een realistisch beeld van zo’n dagje op het strand. Want dat is lang niet zo glamorous als het er soms uitziet.

Realistisch beeld

Op Instagram deelt Kim-Lian een foto van haar dagje op het strand. Ze laat daarbij haar bikinibody zien, maar niet in een ‘perfect plaatje’. De presentatrice wil namelijk graag een realistisch beeld neerzetten. “Ik zie soms prachtige plaatjes van mensen op luxe jachten, speedboten of in hippe strandtenten genieten van een dagje zon”, schrijft de presentatrice bij haar bericht.

Tussen de chaos

“Ik moet zeggen dat als wij een dagje strand doen, ik altijd tussen de chaos lig op een klapstoeltje”, vertelt Kim-Lian. “Hoe goed ik van tevoren alles ook inpak en vervolgens op het strand het een keurig en slim plekje probeer te geven.” Zo legt ze de handdoeken netjes op het zand, de coolbox in de schaduw en speelgoed op één plek, bijvoorbeeld. Maar, zegt ze: “Het is tevergeefs. Uiteindelijk lig je toch tussen je eigen zooi met overal zand in of op en kun je niks meer terugvinden.” Gelukkig kan de presentatrice er niet lang mee zitten: “Nou ja so what?! Better accept it“, sluit ze af.

Herkenbaar

Veel volgers van Van der Meij herkennen dit soort stranddagen maar al te goed. “Herkenbaar alleen dan zonder stoeltje… En een soort van panisch doen als er zand op mijn handdoek komt”, reageert iemand. “Hahaha heel herkenbaar hoor. Hier precies hetzelfde. Niks glamorous aan…” en “Ik wilde een heel verhaal typen maar das onnodig! Het antwoord is: precies zoals jij” klinkt het ook in de reacties.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij)

Lees ook: Kim-Lian van der Meij laat van zich horen na ziekenhuisopname

Bron: Instagram Kim-Lian | Beeld: Brunopress