Ontroerende makeover voor hondje dat volledig onder industriële lijm zat

Kinderen besmeerden het hondje met lijm…

Een zwerfhond onder het lijm smeren en hem voor dood achterlaten in de modder. Deze pijnlijke en nare daad werd uitgevoerd door een stel kinderen, omdat ze het grappig vonden. De hond keek de de dood al bijna in de ogen toen hij werd gevonden door redders.

Industriële lijm

Hij kon amper bewegen of uit zijn ogen kijken. Medewerkers van He’Art of Rescue hebben er vervolgens alles aan gedaan om de viervoeter weer een nieuwe kans te geven. Pascal, de naam die de hond kreeg, was van top tot teen bedekt in industriële lijm waardoor zijn hele vacht afgeschoren moest worden.

Stichting He’art of Rescue

Stichting He’Art of Rescue is een internationale organisatie dat is gevestigd in Amsterdam. De stichting werkt om mishandelde dieren te helpen en om dierenmishandeling te voorkomen. He’Art of Rescue is actief in Nederland, Turkije en in andere internationale landen. Om dierenmishandeling te voorkomen werkt de stichting aan internationale projecten over de hele wereld. Om de mishandelde dieren te helpen redden ze de dieren, herstellen ze de gewonde dieren en zoeken ze nieuwe tehuis voor ze. Dankzij een groot internationaal netwerk aan werknemers en vrijwilligers zijn ze in staat om de dieren de nodige zorg te geven die ze verdienen.

Hondje Pascal

Pascal kreeg een speciaal jasje om hem warm te houden en kreeg verscheidene behandelingen tegen de infecties. De eerste dag nadat hij was ontdaan van de lijm, was hij erg bang. Hij verstopte zich voor iedereen die hij zag. Inmiddels gaat het een stuk beter met de viervoeter. Pascal loopt alweer kwispelend rond en is met open armen ontvangen in een nieuwe familie in Spanje!

Het hondje Pascal heeft een ware transformatie doorstaan! We herkennen hem haast niet meer terug. Bekijk op de volgende pagina de volledige transformatiefoto’s van Pascal.

Pagina 1/2